Βόλτα στην …Μασσαλία!

Χαίρετε… τελευταίο Σ/Κ  για το Νοέμβριο , πολύ μεγάλο για μία ακόμα φορά το κουπόνι το διημέρου! Πάμε να δούμε τις επιλογές παρουσιάστηκαν στην εκπομπή της Παρασκευής  στον Athletic αλλά και άλλα σημεία που προκύπτουν από τα περισσότερα πρωταθλήματα! Σάββατο ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ : Την έχει πάρει την κάτω βόλτα η Άουγκσμπουργκ , αλλά δεν παίζει […]

Χαίρετε… τελευταίο Σ/Κ  για το Νοέμβριο , πολύ μεγάλο για μία ακόμα φορά το κουπόνι το διημέρου! Πάμε να δούμε τις επιλογές παρουσιάστηκαν στην εκπομπή της Παρασκευής  στον Athletic αλλά και άλλα σημεία που προκύπτουν από τα περισσότερα πρωταθλήματα!

Σάββατο

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ : Την έχει πάρει την κάτω βόλτα η Άουγκσμπουργκ , αλλά δεν παίζει άσχημα! Εύκολη νίκη με το Αννόβερο οι ΄λύκοι΄, ταξίδεψαν χωρίς προβλήματα! Διπλό !

ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ – ΚΟΡΔΟΒΑ :  Δεν βλέπεται η Ντεπορτίβο Γουαδαλαχάρα! Δεν σκοράρει  με τίποτα ενώ ήταν τυχερή που δεν έχασε από την Ταραγόνα! Η Κόρδοβα είναι σε τρομερή φόρα , δεν έχει απουσίες ,καλό κλίμα στην ομάδα ενώ κάνει πολλές ευκαιρίες! Διπλό φόρμας , απλή κάλυψη στο Χ!

ΚΑΡΤΑΧΕΝΑ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ : Καλή τελευταία η Καρταχένα ,απέσπασε πολύτιμο Χ στην Αλμερία , πλήρης είναι! Απουσίες στην κομπλεξική πολλές φορές , Βαγιαδολίδ! Θα ρισκάρω στον άσο , πιθανό και το Over!

ΟΥΕΣΚΑ – ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ : Την .. γυροφέρνει την νίκη η τελευταία Ουέσκα αλλά αυτό ίσως την παγιδέψει απέναντι στην εξαιρετική Λας Πάλμας! Θα ανοιχτεί η Ουέσκα για να κάνει την α΄ της νίκη στο πρωτάθλημα, θα βρουν χώρους οι πλήρεις νησιώτες ,θα ρισκάρω το διπλό που το βλέπω υπερβολικό!

MΠΟΡΝΤΟ – ΚΑΕΝ : Συγκυριακά ηττήθηκε από την Ντιζόν η Μπορντό , που γενικά δεν είναι για τόσο χαμηλά! Ακόμα δεν έχει νίκη στην έδρα της ! Άνετη βαθμολογικά η Καέν που εκτός συνήθως βγάζει γκολ! Έχω την αίσθηση ότι η Μπορντό θα κερδίσει , βρίσκει απέναντι της τον …κατάλληλο αντίπαλο!

ΡΕΝ –ΕΒΙΑΝ : Καλή εμφάνιση το Ζερλάν και σπουδαία νίκη για την Ρεν! Σε τρομερή κατάσταση και η Εβιάν που έχει και την σημαντική επιστροφή του Κελιφά! Από ένα γκολ και οι δύο το …έχουν! Πιθανό G-G και τίποτα άλλο!

ΤΟΥΛΟΥΖ  – ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ : 2ο συνεχόμενο εντός για την καλύτερη αμυντικά ομάδα της κατηγορίας, την Τουλούζ! Έχει καλές επιστροφές και εντός μου αρέσει αρκετά ! Σε καλό …φεγγάρι βρίσκεται και η Βαλενσιέν αλλά εκτός παρουσιάζει αδυναμίες! Βλέπω να κερδίζουν οι γηπεδούχοι δύσκολα , με 1-0 !

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΝΑΠΟΛΙ : Πολύ καλή ομάδα η Αταλάντα !Μπορούσε να έχει και 4-5 πόντους παραπάνω ενώ μην ξεχνάμε ότι έχει και την αφαίρεση των -6!  Η Νάπολι έδωσε μεγάλο αγώνα μεσοβδόμαδα , έβγαλε ενέργεια ενώ ο Ματζάρι  ως  συνήθως θα κάνει κάποιες αλλαγές! Θα ρισκάρω στον άσο , κοντά στο 2.60!

ΛΑΤΣΙΟ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ : Μεγάλο παιχνίδι στο ΄Ολίμπικο΄ της Ρώμης! Επιστέφει ο Κλόζε για τους γηπεδούχους , τρομερή μπάλα από την Γιουβέντους στο προηγούμενο εντός με την Παλέρμο! Θεωρώ πιθανό να σκοράρουν και οι δύο , επιλογή το G-G!

Κυριακή

ΜΠΕΤΙΣ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ  : Οι γηπεδούχοι έχουν να σκοράρουν από τις 15/10! Οριακό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, απουσίες αρκετές για τους φιλοξενούμενους που και αυτοί δεν είναι και καμιά ΄μηχανή΄ των γκολ! Θα ρισκάρω στον άσο!

ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ : Εντός έδρας πολύ σφιχτή η Εσπανιόλ , τα παιχνίδια εκεί έχουν λίγα γκολ συνήθως! Με σκοπιμότητα θα πάει εκεί η Οσασούνα , να πάρει το 0-0! Μάλλον δεν παίζει και ο παιχταράς της Εσπανιόλ , Σέρχιο Γκαρσία ο οποίος χτύπησε με την Σοσιεδάδ! Πολύ πιθανό Under!

ΣΙΕΝΑ – ΙΝΤΕΡ : Αν θέλει η Ίντερ να ανακάμψει σε τέτοιες έδρες πρέπει να φεύγει νικήτρια! Έχει καλή παράδοση , μοιάζει να φτιάχνει το κλίμα στην ομάδα , θα ρισκάρω μαζί της στο 2.30 – 2.40 απέναντι σε μια πολύ μέτρια Σιένα! Διπλό!

ΒΕΡΝΤΕΡ -ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ : Μεγάλη σφαλιάρα ΄έφαγε΄ η Βέρντερ από την Γκλάντμπαχ την προηγούμενη εβδομάδα! Απουσίες και κακό κλίμα για τους γηπεδούχους! Η Στουτγκάρδη βγάζει …υγεία , δεμένη ομάδα ενώ δεν έχει και απουσίες! Με ρίσκο η επιλογή στο διπλό , φοβάμαι μήπως τελειώσει το ματς στο 1-1! Σε κάθε περίπτωση τιμές κοντά στο 3.00 είναι πρόκληση!

 ΜΑΡΣΕΙΓ – ΠΑΡΙ : Μεγάλο ντέρμπι μίσους στην Γαλλία! Κακό κλίμα στην Μαρσέιγ η οποία δεν παίζει καλά , φωνάζουν οι οπαδοί και το γήπεδο θα έχει παράξενη ατμόσφαιρα! Από την άλλη, η Παρί έβγαλε φάσεις με την Νανσί αλλά ήταν άτυχη , έχει ρίξει ταχύτητα βέβαια αλλά εξακολουθεί να δημιουργεί ευκαιρίες και να διαθέτει ποιότητα! Χωρίς προβλήματα! Σε τιμές κοντά στο 3.20 θα ρισκάρω στο διπλό  και στην καλύτερη ομάδα, αν και ντέρμπι! Λογικά θα σκοράρουν και οι δύο ! Πιθανό G-G και διπλό !

 

 Πάμε να δούμε επιλογές από τα …περιφερειακά πρωταθλήματα :

Σκωτία : Ντανφέρμλιν , Ινβερνές , Ρος Κάουντι και Έρντρι

 Δανία : Οντένσε και Μπρόντμπι

Βραζιλία : Σεαρά , Ατλετικό Μινέιρο

Νορβηγία : Μπραν

Αυστρία : Στουρμ Γκρατς

Βέλγιο : Σιντ Τρούιντεν

Ολλανδία : Ρόντα

Πορτογαλία : Μπενφίκα

 

*ΣΕ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ  ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΚΛΙΜΑΚΑ ( 1- 10 ) Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ!


ΣΑΒΒΑΤΟ :

ΤΡΙΑΔΑ : ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ – ΜΠΟΡΝΤΟ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ :  ΚΟΡΔΟΒΑ – ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Β΄ 1/OVER -ΡΟΝΤΑ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ   (7/10)

ΣΥΣΤΗΜΑ II : ΕΡΝΤΡΙ – ΟΝΤΕΝΣΕ–ΚΑΡΤΑΧΕΝΑ – ΤΟΥΛΟΥΖ – ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ  (6/10)

ΓΚΟΛ : ΛΑΤΣΙΟ_ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ G/G , ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ_ΒΑΛENΘΙΑ G/G , ΣΟΣΟ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ G/G (7/10)

ΣΚΟΡ : ΟΡΝΤΟΥΣΠΟΡ – ΜΕΡΣΙΝ 1-1 , ΑΛΚΟΓΙΑΝΟ – ΤΑΡΑΓΟΝΑ 1-1 , ΡΕΝ –ΕΒΙΑΝ 1-1  (5/10)

 

ΚΥΡΙΑΚΗ

ΤΡΙΑΔΑ : ΙΝΤΕΡ – ΠΑΡΙ Σ.Ζ ΜΠΡΑΝ ( 7/10)

ΣΥΣΤΗΜΑ : ΜΠΕΤΙΣ -ΑΡΗΣ –ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΣΕΑΡΑ   – ΣΙΤΙ – ΞΑΝΘΗ_ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Χ (7/10)

ΕΚΠΛΗΞΗ : ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ – ΑΝΓΚΑΡΑΚΓΚΟΥΤΣΟΥ   Χ(2)   (6/10)

 

Καλή τύχη…

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook