Γηπεδούχοι με …κάλυψη!

Έφτασε η Παρασκευή, πάμε να δούμε τους μικρούς Γάλλους και γενικά τι θα κρατήσουμε σήμερα.

Χαιρετώ τα φιλαράκια  του Betfm!Πάμε να τα βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά.

Στο ματς που ανοίγει την αυλαία στο Σαμπιονά, η Τουλούζ έχει μεγάλο προβάδισμα απέναντι στην ελλιπέστατη και μέτρια γενικώς Λανς. Αυτό που με ανησυχεί είναι η καλή παράδοση που έχουν εκεί οι ΄λάνσουά΄. Δύσκολο άσο βλέπω, 1-0 ή 2-0.

Στην Β΄ Γαλλίας, έχουμε αλλαγές προπονητών όπως αναμενόταν. Η Αζαξιό συνεχίζει με τον …προπονητη των τερματοφυλάκων, αντιλαμβάνομαι μια καινούργια αρχή για ένα καλό ρόστερ, του χεριού της η Βαλενσιέν. Οριακός άσος.

Μισή …αλλαγή προπονητή στην Άρλ, καθώς έφυγε ο ένας από τους δύο που ήταν έως τώρα εκεί.  Η Νιόρ εκτός δεν πείθει, η γηπεδούχος έχει την ευκαιρία για 1-0.Εκτός ο φορ Κονέ στην Νιόρ. Άσος με κάλυψη.

Παρόμοια κατάσταση στο Σατορού – Τουρ, όσον αφορά το σημείο. Το 1-0 ψάχνουν οι γηπεδούχοι, στην Τουρ έφυγε ο Πανταλόνι και επικρατεί χάος. Και αγωνιστικά, καλύτερη η Σατορού, άσος και εδώ με κάλυψη.

Καλύτερη ομάδα η Ανζέ, θα παραταχθεί πλήρης και στο γήπεδο της, αλλά αυτή η Κλερμόν είναι ο κακός της δαίμονας τα τελευταία χρόνια. Βέβαια, οι φιλοξενούμενοι ταξίδεψαν με τον 3οτερματοφύλακα και αμυντικά δεν λένε πολλά. Over και δύσκολος άσος. 2-1 / 3-1.

Πάμε και στις φορμαρισμένες… Σοσό και Λαβάλ τα πηγαίνουν καλά, η Σοσό έχει και την ρέντα σύμμαχο της. Σφιχτές και οι δύο, χαμηλό σκορ αναμένεται, δεν θα κρατήσω κάτι.

Σε καλή φάση και το ζευγάρι Μπρέστ – Γκαζελέκ. Εδώ περιμενω να ανοίξει το σκορ, προσπαθούν να παίξουν μπάλα αυτές, ενώ η Γκαζελέκ παίζει και με άγνοια κινδύνου και χωρίς άγχος. Καλοπληρωμένο Over.

Κοντά στην ισοπαλία το Νιμ – Οσέρ, σε καλύτερη κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, δυνατή εντός η Νιμ. Φοβάμαι το 2-1 αλλά λέω να ρισκάρω. Καλά σημάδια στα ματς της Παρασκευής, έδειξαν Ορλέαν και Κρετέιγ, έπαιζαν με ανώτερες ομάδες και έβγαλαν ενέργεια. Δυνατή η επιστροφή του Πυγιό στα χαφ για την Ορλέαν που έχει ένα μικρό προβάδισμα, πολύ μικρό όμως.

*Τρομερή παράδοση έχει χτίσει και η Λεβάντε στην Θέλτα, το φοβάμαι το ματς το βράδυ.

Δυσκολεύομαι να τα χωρίσω σε επιλογές, σας τα παραθέτω με βάσει την πρόγνωση.

Ισοπαλία

Νιμ – Οσέρ                            Χ

Άσος

Αζαξιό – Βαλενσιέν            1

Γκολ

Ανζέ – Κλερμόν              Over

Μπρέστ – Γκαζελέκ        Over

Άσοι με …κάλυψη

Αρλ – Νιορ                        1(Χ)

Ορλεάν – Κρετέιγ              1(Χ)

Σατορού – Τουρ               1(Χ)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook