Δύσκολο έργο σήμερα για τον Παναθηναϊκό

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν την πανίσχυρη Ρεάλ στη Μαδρίτη (22:00) για τη 13η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Το δυσκολότερο ως τώρα παιχνίδι στη σεζόν για τον Παναθηναϊκό έρχεται την πλέον ακατάλληλη στιγμή.

Οι «πράσινοι» που πασχίζουν να βρουν τον καλό τους εαυτό αντιμετωπίζουν την πανίσχυρη Ρεάλ στη Μαδρίτη (22:00, Novasports 2) για τη 13η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Πρωτίστως θέλουν να δείξουν πως-μετά την καλή εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΟΚ την Κυριακή-αρχίζουν να βρίσκουν πατήματα και εν συνεχεία θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης.

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ιωάννη Παπαπέτρου που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον δεξιό καρπό. Ο Παναθηναϊκός του 6-6 είναι λογικό να έχει στην άκρη του μυαλού το πιο πολύ… προσιτό ως προς τη νίκη ματς της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο.

Η Ρεάλ, που προέρχεται από απρόσμενη ήττα από την Μπούργος στην ACB, θέλει την 11η νίκη για να μείνει μόνη δεύτερη ξεπερνώντας την ΤΣΣΚΑ που χθες έχασε από τη Φενέρμπαχτσε. Ο Πάμπλο Λάσο δεν έχει προβλήματα, καθώς οι μικροτραυματισμοί των Καμπάτσο και Ρέγες δεν αναμένεται να τους στερήσουν τη συμμετοχή.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Νταμίρ Γιαβόρ και Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία). 

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 34 φορές και υπάρχει σχετική ισορροπία με 18 νίκες για Ρεάλ και 16 για Παναθηναϊκό.

Στη Μαδρίτη το «σκορ» είναι 12-5 για τη Ρεάλ, με τελευταία νίκη του Παναθηναϊκού το 74-73 στις 21 Μαρτίου του 2013 για το Top 16. 

Πηγή: sport-fm.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook