Mε στόχο να διατηρήσει το αήττητό της

Η Εθνική Ανδρών αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Σερβία (21:15) για την 10η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA.

Mε στόχο να κάνει το 10/10, η Εθνική Ανδρών αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Σερβία (21:15) για την 10η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA, έχοντας δύσκολη αποστολή.

Οι Σέρβοι έχουν σαφώς μεγάλο κίνητρο, αφού έχοντας ρεκόρ 5-4 δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμα την πρόκρισή τους και χρειάζονται τη νίκη για να κάνουν ακόμα ένα βήμα πρόκρισης υπό την απειλή της Γεωργίας και του Ισραήλ, που ακολουθούν με ρεκόρ 4-5.

Σε σχέση με το νικηφόρο αγώνα με την Γερμανία η Ελλάδα θα παραταχθεί με δύο αλλαγές στην 12αδα, αφού ο Γιάννης Μπουρούσης επέστρεψε στην Κίνα, ενώ ο Χάρης Γιαννόπουλος τραυματίστηκε στον αγώνα της Πάτρας (διάστρεμμα) και τέθηκε εκτός δράσης για 10 μέρες. Τις θέσεις τους στην αποστολή θα πάρουν οι Μιχάλης Λούντζης και Βασίλης Μουράτος αντίστοιχα.

Η 12αδα που θα παραταχθεί η Εθνική Ανδρών κόντρα στους Σέρβους:

Λίνος Χρυσικόπουλος, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Αντώνης Κόνιαρης, Γιάννης Αθηναίου, Λευτέρης Μποχωρίδης, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Δημήτρης Μαυροειδής, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Νίκος Γκίκας, Χρήστος Σαλούστρος, Μιχάλης Λούντζης, Βασίλης Μουράτος.

Το σημερινό (3/12) πρόγραμμα του ομίλου της Εθνικής Ανδρών:

Γεωργία – Ισραήλ (17:00)

Γερμανία – Εσθονία (21:00)

Σερβία – Ελλάδα (21:15)

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ (9 αγώνες)

1. *Ελλάδα 9-0

2. *Γερμανία  8-1

3. Σερβία 5-4

4. Γεωργία 4-5

5. Ισραήλ 4-5

6. Εσθονία 2-7

*Έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook