Καλαϊτζάκης «σκοράρει», Παππάς πληρώνει για καλό σκοπό

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eurohoops.net ο Νίκος Παππάς έδωσε χίλια ευρώ σε ιδρύματα για κάθε πόντο λιγότερο από τον Γιώργο Καλαϊτζάκη. Έτσι ειχε υποσχεθεί ο οργανωτής του Παναθηναϊκού και αποδείχθηκε «τίμιος» στην πρώτη ευκαιρία. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε βίντεο που αναρτήθηκε στα σόσιαλ «Ο σκέτος τσιλιμπίθρας έβαλε σήμερα περισσότερους πόντους από μένα. Αυτό δε […]

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eurohoops.net ο Νίκος Παππάς έδωσε χίλια ευρώ σε ιδρύματα για κάθε πόντο λιγότερο από τον Γιώργο Καλαϊτζάκη. Έτσι ειχε υποσχεθεί ο οργανωτής του Παναθηναϊκού και αποδείχθηκε «τίμιος» στην πρώτη ευκαιρία.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε βίντεο που αναρτήθηκε στα σόσιαλ «Ο σκέτος τσιλιμπίθρας έβαλε σήμερα περισσότερους πόντους από μένα. Αυτό δε θα ξανασυμβεί… Αν ποτέ συμβεί, θα δίνω €1.000 για κάθε πόντο σε ιδρύματα».

Αυτή την υποσχεση είχε δώσει μετά από το πρόσφατο παιχνίδι προετοιμασίας με τον Άρη (84-60 στις 4/9) στην Πορταριά, όπου ο Γιώργος Καλαϊτζάκης είχε σκοράρει 2 πόντους έναντι κανενός δικού του. Το… σκηνικό επαναλήφθηκε (7π.-6π.) στο παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (87-81 στις 15/9) στη Λευκωσία κι ο Παππάς την τήρησε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook