Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά «3on3 event» στο πλαίσιο του Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ

Παράλληλα με τα φιλικά προετοιμασίας του Ολυμπιακού στην Κρήτη,  για Τρίτη συνεχόμενη σεζόν το Heraklion Arena θα φιλοξενήσει το απόλυτο «3on3 event». Συγκεκριμένα το Σάββατο 22/9 θα πραγματοποιηθεί η διοργάνωση που έχει γίνει θεσμός τη «Dayoff» των ομάδων. Συμμετοχή μπορεί να δηλώσεις ο πιο μικρός λάτρης της πορτοκαλί θεάς μέχρι και ο πιο μεγάλος. Κατά́ […]

Παράλληλα με τα φιλικά προετοιμασίας του Ολυμπιακού στην Κρήτη,  για Τρίτη συνεχόμενη σεζόν το Heraklion Arena θα φιλοξενήσει το απόλυτο «3on3 event». Συγκεκριμένα το Σάββατο 22/9 θα πραγματοποιηθεί η διοργάνωση που έχει γίνει θεσμός τη «Dayoff» των ομάδων. Συμμετοχή μπορεί να δηλώσεις ο πιο μικρός λάτρης της πορτοκαλί θεάς μέχρι και ο πιο μεγάλος. Κατά́ τη διάρκεια των αγώνων του 3on3 το χώρο της διοργάνωσης θα επισκεφτούν αθλητές από́ τις ομάδες του Ολυμπιακού́, Γαλατάσαράι, Ούνιξ Καζάν και Χάποελ Ιερουσαλήμ προκειμένου να υπογράψουν αυτόγραφα και να βγάλουν φωτογραφίες με τους συμμετέχοντες του 3on3.

Η ανακοίνωση:

«Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ σας προσκαλεί στο απόλυτο 3on3 event! Φτιάξτε την ομάδα σας και ελάτε στα βοηθητικά γήπεδα του Heraklion Arena για να αναμετρηθείτε στους πιο συναρπαστικούς αγώνες μπάσκετ.

Το Τουρνουά θα διεξαχθεί στα δύο κλειστά βοηθητικά του ΝΚΓ 2 Αοράκια.

Ώρα παρουσίας των ομάδων είναι 09:30 και ώρα έναρξης των αγώνων 10:00.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων , θα επισκεφθούν το χώρο αθλητές από τις ομάδες του Ολυμπιακού, Γαλατάσαράι, Ούνιξ Καζάν και Χάποελ Ιερουσαλήμ για αυτόγραφα και φωτογραφίες με τους συμμετέχοντες του 3on3.
Στο Τουρνουά είναι προσκεκλημένος και ο νεοεισελθών στο Hall of Fame, πρώην παίκτης των Boston Celtics , του ΠΑΟ & ΟΣΦΠ, Ντίνο Ράτζα.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο :

http://www.crete-ibt.com/3on3

Η συμμετοχή στο 3on3 είναι δωρεάν».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook