Μπουμπάρης: «Ελπίζω να κάνουμε φέτος το βήμα παραπάνω»

Ο έμπειρος σέντερ μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για την επιστροφή του στον ΟΦΗ, την νέα έδρα της ομάδας, τον στόχο της αλλά και το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. 

Μετά από έναν χρόνο επέστρεψε στον ΟΦΗ ο Λεωνίδας Μπουμπάρης.

Ο έμπειρος σέντερ μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για την επιστροφή του στον ΟΦΗ, την νέα έδρα της ομάδας, τον στόχο της αλλά και το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Αναλυτικά όσα είπε o  Λεωνίδας Μπουμπάρης, στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για την επιστροφή του στον ΟΦΗ 

«Είμαι πανευτυχής που βρίσκομαι ξανά στην Κρήτη και τον ΟΦΗ. Έχω δεθεί με την ομάδα και θα προσπαθήσω να συνδυάσω τις σπουδές μου με τις υποχρεώσεις της ομάδας. Ο ΟΦΗ έχει κάνει δυνατές μεταγραφικές κινήσεις και έχει κρατήσει τον κορμό του. Η ομάδα κινείται σε επαγγελματικά πρότυπα και είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος της. Ο ΟΦΗ έχει φέτος μεγάλες απαιτήσεις”.

Για την νέα έδρα της ομάδας που θα αγωνίζεται στα “Δύο Αοράκια”

“Είναι το καλύτερο κλειστό της Κρήτης. Δεν το ήξερα οτι η ομάδα θα παίζει εκεί όταν συμφωνήσαμε να επιστρέψω. Είναι ένα γήπεδο δέος”.

Για το δέσιμό του με τον ΟΦΗ

“Έχω παίξει και σε άλλες ομάδες της πόλης, Δειλινό – Εργοτέλης, όπου πέρασα καλά και έκανα φίλους. Στον ΟΦΗ έκανα το.. μπαμ που λέμε. Εξελίχθηκα και έκανα καλές γνωριμίες. Το κλίμα στην ομάδα ήταν και είναι άριστο”.

Για τον στόχο της ομάδας

“Έπαιζα πέρυσι στην Χίο και αντιμετώπισα τον ΟΦΗ αφού ήμασταν στον ίδιο Ομιλο. Η ομάδα είχε βλέψεις για κάτι καλό αλλά δεν έγινε το βήμα παραπάνω. Ελπίζω να το κάνουμε φέτος και να συμβάλλω και γω. Οι συγκυρίες είναι ευνοϊκές. Δεν λέμε πολλά λόγια αλλά θα προσπαθήσουμε να μιλήσουμε στο γήπεδο”.

Για τον Βασίλη Ράλλη

“Δεν έχουμε ξανά συνεργαστεί με τον κόουτς αλλά τον εκτιμώ. Μου έχει αφήσει από την αρχή θετικές εντυπώσεις. Είναι νεαρός σε ηλικία, κοντά μας αλλά είναι έμπειρος”.

Για τον 2ο Ομιλο της Γ Εθνικής

“Θα είναι αποδυναμωμένος σε σχέση με πέρυσι. Λείπουν τα μεγαθήρια. Θα υπάρχει έντονος ανταγωνισμός. Για μας είναι μειονέκτημα οι μετακινήσεις. Δεν υπάρχει φαβορί”.

Για τον κόσμο του ΟΦΗ

“Τον περιμένουμε φέτος στην νέα μας έδρα. Τον θέλουμε δίπλα μας. Ο κόσμος του ΟΦΗ είναι η δύναμή μας. Έχω ζήσει κατάμεστο ΒΑΚ και ένιωσα ανατριχίλα. Ελπίζω να γίνει ο 6ος παίκτης μας”.

Για τις σπουδές του

“Τώρα βρίσκομαι στην Ιατρική σχολή μετά τις σπουδές στο Βιολογικό. Προσπαθώ να τα συνδυάσω. Ακόμα δεν ξέρω τι ειδικότητα θα πάρω”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook