Βερτούδος: «Μακάρι ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθεια μας»

Για τα «πρέπει» που έχει θέσει φέτος ο Εργοτέλης και τα «θέλω» που ελπίζει να αποβάλουν οι «κιτρινόμαυροι» προκειμένου να αναδειχτούν πρωταθλητές ανέλυσε στο athleticradio.gr ο Κώστα Βερτούδος.

Ο αρχηγός των «κιτρινόμαυρων» Κώστας Βερτούδος όρισε από την αρχή τα… όρια και ξεκαθάρισε πως ο Εργοτέλεις πρέπει να κατακτήσει φέτος το πρωτάθλημα. Εκτός αυτού ο έμπειρος σέντερ κάλεσε τον κόσμο να στηρίζει την προσπάθεια του Εργοτέλη και να γεμίσει το γήπεδο από την πρώτη κι όλας αγωνιστική στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ.

Ξεκάθαρα φέτος ο Εργοτέλης δηλώνει ότι θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα, σωστά; Εκτός από τον ομαδικό ποιος είναι ο ατομικός στόχος του αρχηγού;

«Νέα ομάδα. Νέοι στόχοι. Πέρσι δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να ανέβουμε κατηγορία. Κάναμε ένα ωραίο «δώρο» στο Δειλινό, που πραγματικά του εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που καλείται να φέρει εις πέρας στη Γ εθνική. Αυτό λοιπόν που δεν πετύχαμε το 2018 θέλουμε να το πραγματοποιήσουμε την αγωνιστική χρονιά που έρχεται. Εύχομαι η ομάδα να έχει υγεία και να αντέξει την πίεση των παραπάνω παιχνιδιών.

Στόχος την ομάδας λοιπόν φυσικά και είναι η άνοδος. Ο στόχος ο δικός μου που συνδέεται παράλληλα με το «κιτρινόμαυρο» σύνολο είναι να γίνουμε μια οικογένεια τη νέα χρονιά. Να μην υπάρχουν εγωισμοί και ατομικά πιστεύω, αλλά ομαδικό πνεύμα».

 

Θεωρείς ότι ο κόσμος θα στηρίξει την προσπάθεια σας φέτος; Πέρσι το πρωτάθλημα Ανδρών της ΕΚΑΣΚ έκλεισε με γεμάτο Λίντο.

«Το τοπικό μπάσκετ ανεβαίνει. Είδαμε πέρσι πολύ κόσμο να στηρίζει το πρωτάθλημα Ανδρών της ΕΚΑΣΚ και αυτό ευελπιστούμε να γίνει και φέτος. Εμείς, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο προκειμένου η ποιότητα στο θέαμα να βελτιωθεί. Μακάρι να μαζευτεί στα γήπεδα και φέτος ο κόσμος και να στηρίξει την προσπάθεια που κάνουμε».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook