Γιαννουλάκης: «Δεν μας φοβίζει καμία ομάδα»

Ο Βαγγέλης Γιαννουλάκης μίλησε στο athleticradio.gr για τη νέα αγωνιστική σεζόν και τους παίκτες που ανυπομονεί να… δει με τα χρώματα του Εργοτέλη.

Για το πως ο Εργοτέλης θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους του και να σηκώσει την κούπα του πρωταθλήματος ανέλυσε ο πρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Γιαννουλάκης. Ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων» ξεκαθάρισε στο athleticradio.gr πως φέτος η φιλοδοξία της ομάδα του είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες.

Να υποθέσω ότι συμφωνείς απόλυτα με αυτό που είπε ο κόουτς Βισκαδουράκης στην ομάδα; Δηλαδή ο στόχος του Εργοτέλη είναι ξεκάθαρα το πρωτάθλημα.

«Το είπα και στα παιδιά. Ο στόχος είναι να γίνουν ομάδα, να γίνουν καλή ομάδα, ατομικά ο καθένας να είναι καλύτερος αγωνιστικά στο τέλος της χρονιάς και πιστεύω ότι δεν πρέπει να το κρύβουμε. Θέλουμε να ανέβουμε κατηγορία. Να πάρουμε το πρωτάθλημα Κρήτης και ν ανέβουμε κατηγορία. Αν είμαστε καλύτεροι πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

 

Έχεις δώσει το «ελεύθερο» στον κόουτς να στήσει την ομάδα, υπήρξε όμως κάποια περίπτωση παίκτη που πίεσες λίγο παραπάνω προκειμένου να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα»;

«Όλες οι επιλογές των παιδιών είναι μετά από συζήτηση με τον κόουτς. Οι παίκτες που μου αρέσουν εμένα είναι οι πιο μικροί και τέτοια παιδιά είναι ο Γιάννης ο Καλλέργης, που είναι ένα παιδί που επιστέφεις την ομάδα και είναι ένα παιδί που πρέπει να δείξει αυτά που μπορεί να κάνει μέσα στο παρκέ. Είναι το παιδί που θέλουμε να έρθει από τον Ηρόδοτο ο Χνάρης. Αλλά όλα τα παιδιά φέτος που απαρτίζουν την ομάδα νομίζω ότι είναι αξιόλογα και νομίζω ότι θα δείξουν και πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο».

 

Η ΕΚΑΣΚ Ανδρών αρχίζει να πληθαίνει δηλαδή να ζει στιγμές που ο Εργοτέλης βίωνε πριν από αρκετά χρόνια.

«Τώρα έχει δεκατρείς ομάδες πλέων και θα είναι ένα μακρύ πρωτάθλημα. Δηλαδή οι τελικοί θα γίνουν τέλος Μαΐου».

 

Σε φοβίζει κάποιος αντίπαλος;

«Όχι δεν μας φοβίζει καμία ομάδα. σεβόμαστε όλες τις ομάδες. Η άλλη ομάδα που έχει δηλώσει να ανεβεί κατηγορία είναι ο ΑΟΚΧανιά ο οποίος έπεσε πέρσι από την Γ Εθνική. Σίγουρα θα κάνει μια καλή ομάδα έχει καινούριο τεχνικό, θα δούμε μέσα στο γήπεδο ποιος είναι καλύτερος και τι μπορεί να κάνει ο καθένας. Σίγουρα και η ομάδα του Ηράκλειο είναι μια ιστορική ομάδα, δεν μπορεί να την υποτιμήσει κανείς. Έχει ένα πολύ καλό προπονητή και νομίζω θα είναι ανταγωνιστική».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook