Χριστοδούλου: «Τα παιδιά έχουν μια πρόκληση μπροστά τους»

Στο πλευρό του Γιάννη Βισκαδουράκη θα βρίσκεται τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Αλέξης Χριστοδούλου. Ο τεχνικός ανέλυσε στο athleticradio.gr τι πρέπει να προσέξουν φέτος οι κιτρινόμαυροι προκειμένου να επιτύχουν το στόχο τους, ενώ στάθηκε και στο γεγονός ότι φέτος θα… κριθεί εμπράκτως και από το γιο του Παντελή Χριστοδούλου, ο οποίος θα είναι παίκτης του. […]

Στο πλευρό του Γιάννη Βισκαδουράκη θα βρίσκεται τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Αλέξης Χριστοδούλου. Ο τεχνικός ανέλυσε στο athleticradio.gr τι πρέπει να προσέξουν φέτος οι κιτρινόμαυροι προκειμένου να επιτύχουν το στόχο τους, ενώ στάθηκε και στο γεγονός ότι φέτος θα… κριθεί εμπράκτως και από το γιο του Παντελή Χριστοδούλου, ο οποίος θα είναι παίκτης του.

 

Μόλις ξεκίνησε η προετοιμασία του Εργοτέλη άρα συνάμα και το δικό σου κομμάτι, μιας και έχεις αναλάβει τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης της ομάδας.

«Μου έχετε βάλει ταμπέλα δηλαδή; Η προπόνηση είναι του κόουτς, έχουμε δώσει όμως κάποιες οδηγίες.  Συνεργαζόμαστε με το Γιάννη (Βισκαδουράκη) τα τελευταία χρόνια και είναι σε πολύ καλό επίπεδο αυτή η συνεργασία. Φέτος ο Εργοτέλης έχει φτιάξει μια νεανική ομάδα. εγώ όπως είπα και στα παιδιά είμαι ενθουσιασμένος με το ρόστερ της ομάδας γιατί είναι μια ομάδα με πολλά περιθώρια βελτίωσης και ατομικά και σαν σύνολο και είναι και μια ομάδα, που αν όλα πάνε καλά και βρεθεί σε μια ατομική κατηγορία να μπορέσει επιτέλους, μια ομάδα μόνο με παιδιά από το Ηράκλειο να κάνει μια προσπάθεια να σταθεί αξιοπρεπώς χωρίς προσθήκες και χωρίς να ματώσει οικονομικά. Αυτό πιστεύω είναι ο κύριος στόχος του Εργοτέλη αυτή τη στιγμή και σιγά σιγά με τον καιρό να ενσωματωθούν οι μικρότερες ηλικίες στην ομάδα αυτή».

 

Έχεις να δώσεις κάποια συμβουλή στον κόουτς Βισκαδουράκη όσο και στους παίκτες;

«Τα παιδιά έχουν μια πρόκληση μπροστά τους. Γιατί το ανδρικό του Εργοτέλη φέτος έχει γεμάτο ρόστερ και θα πρέπει εκεί να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί στη διαχείριση της ομάδας. αυτό είναι καλό βέβαια γιατί θα υπάρχει ανταγωνισμός μιας και κανένας δεν θα έχει εξασφαλισμένη τη θέση του. Το στοίχημα που καλείτε αυτή τη στιγμή τόσο η ομάδα όσο και ο κόουτς να κερδίσει είναι η σωστή διατήρηση του γεμάτου ρόστερ».

 

Φέτος ο Άρης έχει μπαμπά και γιο Αγγέλου στην ίδια θέση που έχει και ο Εργοτέλης μπαμπά και γιο Χριστοδούλου, στη Ελλάδα δεν είναι σύνηθες φαινόμενο σε ανδρικό επίπεδο. Αν δεν κάνω λάθος είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις που συμβαίνει κάτι παρόμοιο.

«Μου έχει ξανασυμβεί στην παιδικό και εφηβικό επίπεδο που τον είχα. Εντάξει ξέρουμε να κρατάμε αποστάσεις. Κάνουμε και λίγο χιούμορ μεταξύ μας. Μου έκανε παρατηρήσεις ο γιους μου ότι θα ρωτήσω τον πατέρα μου και θα σου πω για να έρθω προπόνηση και κοιτώντας λόγο πίσω μάλλον τον αδίκησα λίγο για να μην φανώ ότι τον ευνοώ μάλλον τον αδίκησα. Το έχουμε ξαναπεράσει τη φάση αυτή είναι ιδιαίτερη αλλά μέσα στο γήπεδο είναι παίκτης προπονητής τίποτα περισσότερο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook