Βισκαδουράκης: «Φέτος ο στόχος είναι ξεκάθαρος»

Για τους στόχους του Εργοτέλη τη νέα αγωνιστική σεζόν μίλησε στο athleticradio.gr ο Γιάννης Βισκαδουράκης.

Ο Εργοτέλης ξεκίνησε την προετοιμασία του για το τοπικό πρωτάθλημα Ανδρών της ΕΚΑΣΚ βάζοντας υψηλούς στόχους από την αρχή. Αυτό τόνισε ο Γιάννης Βισκαδουράκης στην πρώτη προπόνηση της ομάδας. Συγκεκριμένα ο τεχνικός ανέφερε και στο athleticradio.gr πως ο στόχος είναι αρκετά πιο ξεκάθαρος πια και όλοι πρέπει να προσπαθήσουν προκειμένου ο Εργοτέλεις να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες.

 

Κόουτς ξεκίνησες λέγοντας στους παίκτες σου ότι ο στόχος είναι η άνοδος.

«Ναι φέτος ο στόχος είναι αρκετά πιο ξεκάθαρος. Ο στόχος όντως είναι αυτός. Η ομάδα είναι αρκετά δυνατή. Θεωρώ ότι έχουμε δυναμώσει σε όλες τις θέσεις. Ο Εργοτέλης έτσι και αλλιώς είναι ομάδα που πρέπει να πρωταγωνιστεί. Πέρσι ήτανε μια χρονιά αρκετά δύσκολη. Λίγο περίεργη γιατί η ομάδα έπεσε από τις εθνικές κατηγορίες και συγκεκριμένα από τη Β εθνική. Με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεση της, αλλά φέτος θεωρώ ότι και με τις μεταγραφές που έγιναν αλλά και με τα παιδιά που έμειναν από την περσινή χρονιά η ομάδα είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει εκατό τις εκατό και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα με καλύτερες αξιώσεις από πέρσι».

 

Άλλαξε αρκετά η ομάδα φέτος. Έχεις αρκετούς νέους παίκτες στη σύνθεση της ομάδας σου, δύσκολο να το διαχειριστείς τουλάχιστον στην αρχή;

«Αυτή είναι η δουλειά μας. Μισά μισά είναι τα παιδιά. Τα μοιράσαμε ουσιαστικά. Μισά παιδιά καινούργια και μισά από τον περσινό κορμό. Επειδή όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους και οι χαρακτήρες τους είναι εγγυημένα καλοί και γι’ αυτό είναι φέτος στην ομάδα τα παιδιά που ήρθαν δεν θα δυσκολευτούμε σε αυτό το κομμάτι. Τα δυο-τρία πιο έμπειρα παιδιά θεωρώ ότι θα βοηθήσουν να δώσουμε μια κατεύθυνση στα παιδιά και με τη δουλειά και την προπόνηση πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε να γίνουμε ομάδα αρκετά γρήγορα».

 

Το Ανδρικό της ΕΚΑΣΚ φέτος έχει περισσότερες ομάδες άρα και περισσότερα ταξίδια, θετικό η αρνητικό για εσένα και την ομάδα σου;

«Αυτό μόνο χαρά μπορεί να μας δώσει. Και εγώ και οι υπόλοιποι συνάδερφοι προπονητές αντικρίσαμε μια νέα κατάσταση όσον αφορά τους περισσότερους αγώνες που θα έχουμε φέτος. Επιτέλους, αυτό αξίζει στην Κρήτη, αυτό αξίζει στο νησί μας και έτσι μπορεί να βελτιώσει και την ποιότητα του πρωταθλήματος αλλά και τα ίδια τα παιδιά και τους ίδιους τους αθλητές. Μόνο καλό μπορεί να κάνει σε εμάς».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook