Μπογκντάνοβιτς: «Περιμένουμε πώς και πώς να παίξουμε με την Ελλάδα»

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο μπορεί να μην ταξιδέψει μέχρι την Ελλάδα και συγκεκριμένα το Ηράκλειο προκειμένου να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα ανδρών στη Β φάση των προκριματικών που οδηγούν στο παγκόσμιο του 2019. Τα αγοράκια παρόλα αυτά θα αποκτήσουν… αέρα ΝΒΑ στις 13/9 που θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι ανάμεσα σε Ελλάδα και Σερβία. Συγκεκριμένα οι […]

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο μπορεί να μην ταξιδέψει μέχρι την Ελλάδα και συγκεκριμένα το Ηράκλειο προκειμένου να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα ανδρών στη Β φάση των προκριματικών που οδηγούν στο παγκόσμιο του 2019. Τα αγοράκια παρόλα αυτά θα αποκτήσουν… αέρα ΝΒΑ στις 13/9 που θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι ανάμεσα σε Ελλάδα και Σερβία. Συγκεκριμένα οι φιλοξενούμενοι έχουν σκοπό να ταξιδέψουν με όσο το δυνατόν περισσότερα «αστέρια» στο Ηράκλειο προκειμένου να ξεπεράσουν με θετικό πρόσημο το ελληνικό σύνολο. Αυτό δήλωσε ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς στο επίσημο σάιτ της FIBA.

Αναλυτικά: 

«Η Ελλάδα έχει κερδίσει όλα τα παιχνίδια αλλά εμείς περιμένουμε να παρουσιαστούμε με το πιο δυνατό ρόστερ. Θα μπούμε στο ματς με μεγάλη αυτοπεποίθηση.Φυσικά και περιμένουμε πώς και πώς να παίξουμε τέτοιου είδους παιχνίδια. Πάντα θέλεις να παίρνεις μέρος σε αυτά τα ματς και η αναμέτρηση με την Ελλάδα είναι ακριβώς ένα από αυτά τα παιχνίδια».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook