Μια νέα χρονιά ξεκινάει για το Ρέθυμνο Cretan Kings

Την Δευτέρα 20 Αυγούστου στο «Μελίνα Μερκούρη» θα γίνει η έναρξη της προετοιμασίας.

Μια νέα χρονιά είναι έτοιμη να ξεκινήσει για το Ρέθυμνο Cretan Kings, φετο έχουν αλλάξει πολλά στην Ρεθυμνιώτικη ομάδα, με τον Σταύρο Μυκονιάτη να αναλαμβάνει πρώτος προπονητής, περιμένοντας παλιούς και νέους παίκτες του την Δευτέρα 20 Αυγούστου στο «Μελίνα Μερκούρη» για την έναρξη της προετοιμασίας.

Στο ρόστερ του Ρέθυμνο Cretan Kings το φετινό καλοκαίρι έχουν υπάρξει πολλές προσθαφαιρέσεις, με τους Ανδρέα Χριστοδούλου και Τράβις Ντάνιελ να παραμένουν από την περυσινή ομάδα, ενώ μετά από ένα χρόνο απουσίας είχαμε και την επιστροφή του Χριστόφορου Ραζή.

Από εκεί και πέρα στην Δευτεριάτικη πρώτη προπόνηση αναμένεται να βρεθούν στο Ρέθυμνο και να γνωριστούν με τους νέους συμπαίκτες, το τεχνικό επιτελείο και τους διοικούντες την ομάδα, τα 9 νέα αποκτήματα της.

Τη φετινή χρονιά το Ρέθυμνο Cretan Kings αποτελείται από τους εξής αθλητές:

Τζαμπρίλ Ντουράμ (γκαρντ), Κέβιν Μπρέισι-Ντέιβις (φόργουορντ), Κάρλτον Γκάιτον (γκαρντ), Ακόλντα Μανιάνγκ (σέντερ), Χριστόφορος Ραζής (γκαρντ), Φίλιππος Καλογιαννίδης (γκαρντ), Τζόρνταν Ουάσινγκτον (φόργουορντ), Κωνσταντίνος Οικονομόπουλος (γκαρντ), Τράβις Ντάνιελς (φόργουορντ), Ανδρέας Χριστοδούλου (γκαρντ) και Αλέξανδρος Σιγκούνας (φόργουορντ), Δημήτρης Κουρέπης (πάουερ φόργουορντ- σέντερ).

Η προετοιμασία του Ρέθυμνο Cretan Kings περιλαμβάνει συνολικά 9 φιλικούς αγώνες, ώστε να είναι πανέτοιμη στην έναρξη των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων.

Η πρεμιέρα των φιλικών αναμετρήσεων θα πραγματοποιηθεί στις 5 Σεπτεμβρίου απέναντι στον Πανιώνιο εκτός έδρας, ενώ το διήμερο 7-8 Σεπτεμβρίου θα ταξιδέψει ως την Ουγγαρία σε διεθνές φιλικό τουρνουά που διοργανώνει η Κέρμεντ του πρώην τεχνικού του Ρέθυμνο Cretan Kings, Αντώνη Κωνσταντινίδη.

Η συνέχεια των φιλικών αγώνων θα δοθεί στη Θεσσαλονίκη και στα Μαυροσκούφεια, που θα διεξαχθούν στις 18-19 Σεπτεμβρίου. Στις 21 Σεπτεμβρίου το Ρέθυμνο Cretan Kings θα παίξει ενάντια στον Πανιώνιο εκτός έδρας, ενώ το πρώτο παιχνίδι στο «Μελίνα Μερκούρη» θα πραγματοποιηθεί στις 25 Σεπτεμβρίου κόντρα στην ισχυρή Χάποελ Ιερουσαλήμ. Ο κύκλος των φιλικών θα κλείσει στις 28-29 Σεπτεμβρίου, αντιμετωπίζοντας τον Κολοσσό σε δύο αναμετρήσεις, στο σμαραγδένιο νησί.</p>

Όλα τα φιλικά του Ρέθυμνο Cretan Kings

5 Σεπτεμβρίου 2018
Πανιώνιος – Ρέθυμνο Cretan Kings (εκτός)

7-8 Σεπτεμβρίου 201
Ουγγαρία Διεθνές τουρνουά (2 αγώνες)

18-19 Σεπτεμβρίου 2018
Μαυροσκούφεια (PAOK Sports Arena – 2 αγώνες)

21 Σεπτεμβρίου 2018
Πανιώνιος – Ρέθυμνο Cretan Kings (εκτός)

25 Σεπτεμβρίου 2018
Ρέθυμνο Cretan Kings – Χάποελ Ιερουσαλήμ (Μελίνα Μερκούρη)

28-29 Σεπτεμβρίου 2018

Κολοσσός – Ρέθυμνο Cretan Kings (εκτός – 2 αγώνες)

Πηγή: rethymnosports.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook