Σφακιανάκης: “Ο ΟΦΗ είναι η ζωή μας”

20 χρόνια στον ΟΦΗ συμπλήρωσε ο τιμ μάνατζερ της ομάδας και σπάει κάθε ρεκόρ… προσήλωσης και πίστης σε έναν σύλλογο.

Ο τιμ μάνατζερ του ΟΦΗ Μάνος Σφακιανάκης συμπλήρωσε 20 χρόνια παρουσίας στο τμήμα μπάσκετ, στα… χνάρια του πατέρα του Αρίστου Σφακιανάκη,που ήταν γενικός αρχηγός του ΟΦΗ για ολόκληρες δεκαετίες.

“Το να είσαι 20 χρόνια στον ΟΦΗ, είναι μια ολόκληρη ζωή. Σήμερα συμπληρώνονται 20 χρόνια από την πρώτη ημέρα που μπήκα στο τμήμα μπάσκετ και πραγματικά είναι μια ολόκληρη ζωή. Έζησα λύπες, στενοχώριες, ο ΟΦΗ είναι η ζωή μας. Άλλωστε, τον πατέρα μου τον θάψαμε με την σημαία του ΟΦΗ. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αναγνώριση στην ζωή από το να σε εκτιμά ο κόσμος της ομάδας και αυτό είναι το μεγαλύτερο παράσημο των 20 χρόνων της παρουσίας μου στον ΟΦΗ. Φανταστείτε πως στα 20 χρόνια της παρουσίας μου στον ΟΦΗ, έχω λείψει μόνο από ένα παιχνίδι και αυτό ήταν εκτός έδρας με αντίπαλο την Ξάνθη επειδή είχα πάθει πνευμονία”, σχόλιασε ο τιμ μάνατζερ του ΟΦΗ τα “γενέθλια” του στο τμήμα μπάσκετ στην επίσημη σελίδα της ομάδας.

Μετά τις ανανεώσεις των Πρόδρομου Τσερκιτζόγλου, Κώστα Αγαπιάδη, Γιάννη Καραλή, Κώστα Πάλλη και Χρήστου Καρλάφτη, ο ΟΦΗ προχωράει στην υλοποίηση του μεταγραφικού του σχεδιασμού και όπως τονίζει ο Μάνος Σφακιανάκης:

“Κάναμε τις ανανεώσεις που θέλαμε από την αρχή και ξεκινάει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΟΦΗ. Η ομάδα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους, όπως έχει ανακοινώσει και η Επιτροπή μπάσκετ, η ομάδα είναι πλήρως ανανεωμένη σε όλα και γίνεται μια γιγάντια προσπάθεια μαζί με την συνδρομή του προέδρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη για να οδηγηθεί ο ΟΦΗ ψηλά και εκεί που αξίζει να βρίσκεται.

Πλέον, από εδώ και στο εξής απομένουν τέσσερις ακόμα μεταγραφές και πιστεύω ότι μπορεί να επιτευχθεί ο πρωταγωνιστικός στόχος που έχει τεθεί. Άλλωστε, ΟΦΗ σημαίνει να είσαι πρωταγωνιστής και εμείς βάζουμε ψηλά τον πήχη”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook