Eπέκταση της συνεργασίας Απολλων Καλαμαριας με Μαχαιριανάκη

Στον Απόλλων Καλαμαριάς θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Βαγγέλης Μαχαιριανάκης. Ο Ηρακλειώτης παίκτης ολοκλήρωσε απόλυτα ικανοποιημένος τις υποχρεώσεις του με την ομάδα της Καλαμαριάς, ενώ και οι ιθύνοντες του συλλόγου έδειξαν την ίδια θετική στάση. Έτσι οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην επέκταση του συμβολαίου με αποτέλεσμα και τη σεζόν 2018/2019, […]

Στον Απόλλων Καλαμαριάς θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Βαγγέλης Μαχαιριανάκης. Ο Ηρακλειώτης παίκτης ολοκλήρωσε απόλυτα ικανοποιημένος τις υποχρεώσεις του με την ομάδα της Καλαμαριάς, ενώ και οι ιθύνοντες του συλλόγου έδειξαν την ίδια θετική στάση. Έτσι οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην επέκταση του συμβολαίου με αποτέλεσμα και τη σεζόν 2018/2019, ο Μαχαιριανάκης να προσφέρει τις… υπηρεσίες του στην που αγωνίζεται στον 1ο όμιλο του Βορρά.

Η ανακοίνωση:

«Ο Απολλων Καλαμαριας είναι στην Ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας μας με τους αθλητές Πέτρο Αποστολου και Μαχαιριανακη Βαγγέλη. Τους ευχόμαστε καλη αγωνιστική χρονια με υγεία. Σύντομα θα ανακοινωθούν τα ονόματα των υπολοίπων μεταγραφών και ανανεώσεων μας».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook