Ξεκινάνε σήμερα (20/6) τα μπαράζ ανόδου προς την Α2 γυναικών

Το γυναικείο τμήμα του Αρκαδιού ετοιμάζεται να τραβήξει το… δρόμο των μπαράζ προκειμένου να επιστρέψει στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Στόχος εφικτός σύμφωνα με τους ιθύνοντες του Ρεθύμνου, αλλά όχι και τόσο εύκολος. Και αυτό γιατί έχει μπροστά του αντιπάλους, οι οποίοι θα παλέψουν για τον ίδιο ακριβώς στόχο. Τα παιχνίδια ξεκινάνε σήμερα (20/6, 16:00) στο μετς με τα κορίτσια της Κρήτης να αντιμετωπίζουν την Ολυμπιάδα Ασσού. Ο τεχνικός της ομάδας αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη σειρά παιχνιδιών που μπορεί να οδηγήσει την ομάδα του στην Α2, αλλά και στα κορίτσια που έχουν περάσει από την ομάδα του Αρκαδίου και αυτή τη στιγμή αγωνίζονται στα… σαλόνια της Α1.

 

Δηλώσεις του Πλευράκη όπως ακριβώς αναρτήθηκαν στο facebook  της ομάδας:

«Με αφορμή την σημερινή μας συμμετοχή στον όμιλο ανόδου, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά εκ μέρους της ομάδας αλλά και προσωπικά τον δήμαρχο Ρεθύμνου κ. Μαρινάκη για τη μεσολάβησή του και τον κ. Νίκο Δασκαλαντωνάκη για τη φιλοξενία, που για ακόμη μία φορά στηρίζει τον τόπο του και τα νέα παιδιά που ασχολούνται με τον αθλητισμό. Για εμάς είναι πολύ σπουδαία αυτή η βοήθεια και για αυτόν τον λόγο τους ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξή τους».

Σχετικά τώρα με τη μεταγραφή της Λίτση στον Ολυμπιακό, ο πολύπειρος κόουτς έδωσε έμφαση στο ότι η 21χρονη αθλήτρια δεν είναι ένα τυχαίο παράδειγμα. Στο παρελθόν προϋπήρξε η Θεοδωρομανωλάκη που κατάφερε να πάρει μεταγραφή (Πανιώνιο) μέσα από τις πανελλήνιες επιτυχίες του Αρκαδιού…

«Αυτή τη στιγμή η Λίτσι είναι στον Ολυμπιακό και η Θεοδωρομανωλάκη Δέσποινα συνεχίζει στον Πανιώνιο. Αυτά τα δύο κορίτσια, αλλά και παιδιά που παίζουν στην Α2 αποδεικνύουν ότι η ομάδα μας αξίζει της προσοχής και της στήριξης του επιχειρηματικού κόσμου του Ρεθύμνου.
Το Αρκάδι συνεχίζει να φέρνει πανελλήνιες επιτυχίες, τα ρεθεμνιωτάκια στον αθλητισμό γενικότερα πράττουν το ανάλογο. Είμαστε ένας σύλλογος που παράγει ταλέντα και να τροφοδοτεί τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Θεωρώ πως αυτά τα παιδιά αξίζουν την προσοχή όλων για να συνεχίσουν να προσφέρουν στον τόπο μας».

 

Το πρόγραμμα των αγώνων του ειδικού πρωταθλήματος για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών (1ος Ομιλος) που θα διεξαχθεί στο κλειστό του Μετς έχει ως εξής:

Tετάρτη 20 Ιουνίου
16.00 ΟΚΑ Αρκαδι – ΑΣ Ολυμπιάδα Ασσου Λεχ.
18.00 ΑΣ Αρης Θήβας – Εσπερος ΑΟΠΑ

Πέμπτη 21 Ιουνίου
15.00 ΑΕΣ Θησέας Παν. – ΟΚΑ Αρκάδι
17.00 ΑΣ Ολυμπιάδας Ασσου Λ. – ΑΣ Αρης Θήβας
Παρασκευή 22 Ιουνίου
13.00 ΚΟΜ Πελασγός – ΑΣΚ Ιπποκράτης
15.00 ΠΑΣ Ίκαρος – ΑΣ Αιγέας Χίου
17.00 Έσπερος ΑΟΠΑ – ΑΣ Ολυμπιάδα Ασσού Λ.
19.00 Αρης Θήβας ΑΕΣ Θησέας Παν.

Σάββατο 23 Ιουνίου
12.00 ΑΣ Αιγεάς Χ. – ΚΟΜ Πελασγός
14.00 ΑΣΚ Ιπποκράτης – ΠΑΣ Ίκαρος
16.00 ΟΚΑ Αρκάδι – ΑΣ Αρης Θήβας
18.00 ΑΕΣ Θησέας Παν. – Έσπερος ΑΟΠΑ

Κυριακή 24 Ιουνίου
09.00 ΚΟΜ Πελασγός – ΠΑΣ Ικαρος
11.00 ΑΣ Αιγέας – ΑΣΚ Ιπποκράτης
13.00 ΑΣ Ολυμπιάδα Ασσού Λ. – ΑΕΣ Θησέας Παν.
15.00 Εσπερος ΑΟΠΑ – ΟΚΑ Αρκάδι

Δευτέρα 25 Ιουνίου
10.00 2ος Α’ υποομίλου – 2ος Β’ υποομίλου

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook