Στα «πράσινα» ο Σπηλιόπουλος

Την απόκτηση του Αλέξανδρου Σπηλιόπουλου ανακοίνωσε το Δειλινό. Τη φανέλα του Δειλινού θα φορέσει τη σεζόν 2018/2019 ο Αλέξανδρος Σπηλιόπουλος. Ο παίκτης που τα δυο περασμένα χρόνια αγωνίστηκε με τη φανέλα της Πεδιάδας στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ, θα πλαισιώσει τους πράσινους στη Γ εθνική τη νέα αγωνιστική σεζόν. ο συγκεκριμένος παίκτης αποκτήθηκε με υποσχετική από […]

Την απόκτηση του Αλέξανδρου Σπηλιόπουλου ανακοίνωσε το Δειλινό. Τη φανέλα του Δειλινού θα φορέσει τη σεζόν 2018/2019 ο Αλέξανδρος Σπηλιόπουλος. Ο παίκτης που τα δυο περασμένα χρόνια αγωνίστηκε με τη φανέλα της Πεδιάδας στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ, θα πλαισιώσει τους πράσινους στη Γ εθνική τη νέα αγωνιστική σεζόν. ο συγκεκριμένος παίκτης αποκτήθηκε με υποσχετική από από τους νεοφώτιστους καθώς βάση καταστατικού ανήκει στον Πολυκράτη Σάμου.

 

Η ανακοίνωση:

 

«Το Α.Ο. ΔΕΙΛΙΝΟ ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Αλέξανδρου Σπηλιόπουλου με υποσχετική ενός χρόνου από την ομάδα Α.Ο. ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ ΣΑΜΟΥ!
Ο 20χρονος αθλητής με ύψος 1.98 αγωνιζόταν 2 χρόνια με την φανέλα της Πεδιάδας Α.Ο.Χ. και από την φετινή χρονιά θα ενισχύει τις προσπάθειες της ομάδας μας στην Γ’ Εθνική κατηγορία…».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook