Στην κορυφή του Εργασιακου ΔΟΠΑΦΜΑΗ το Cosmos Sport

Στην κορυφή του Ηρακλειώτηκου Εργασιακού μπάσκετ ανέβηκε το Cosmos Sport το οποίο επικράτησε των Παλαίμαχών του ΟΦΗ με 68-62.

Τον τίτλο του πρωταθλητή πανηγύρισε το Cosmos Sport το οποίο για δεύτερη φορά στην ιστορία του κατάφερε να φτάσει ως την κορυφή του Ηρακλειώτικου Εργασιακού πρωταθλήματος μπάσκετ, το οποίο διοργανώνει ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ. Οι παίκτες του Πετράκη ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης κόντρα στο σύνολο του ΟΦΗ με αποτέλεσμα να φτάσουν στη νίκη και να ρίξουν τους πρωταθλητές από το θρόνο τους σηκώνοντας εκείνοι φέτος την κούπα του πρωταθλητή. Για την ιστορία, την τρίτη θέση κατέκτησαν οι παλαίμαχοι του Ηροδότου, ενώ τέταρτος τερμάτισε ο Θησέας.

Όσον αφορά την αναμέτρηση οι τυπικά γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στο παρκέ με αποτέλεσμα να βγουν από νωρίς μπροστά στο σκορ. Οι αστοχία μάλιστα άφησε τους παλαίμαχους του ΟΦΗ σε μονοψήφιο αριθμό πόντων ενώ το Cosmos Sport άγγιξε τους 19 μέχρι το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου. Στη δεύτερη περίοδο, οι κάτοχοι του τίτλου προσπάθησαν να κάνουν την αντεπίθεση τους, με αποτέλεσμα να μειώσουν τη διαφορά γράφοντας επιμέρους σκορ (18-20). Η τρίτη περίοδος ανήκε και αυτή στο ΟΦΗ (13-14) που παρά την προσπάθεια εξακολούθησε να ακολουθεί στο σκορ τον αντίπαλο του. Έτσι η περίοδος έκλεισε στο 50-42. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Παλαίμαχοι του ΟΦΗ πλησίασαν στην ανατροπή, όμως το Cosmos Sport ψύχραιμο κράτησε το προβάδισμα και έτσι πανηγύρισε τον τίτλο με 68-62, τον οποίο είχε να πανηγυρίσει από το 2015.

 

COSMOS SPORT- ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΟΦΗ 68-62
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:19-8, 18-20, 13-14, 18-20

ΘΗΣΕΑΣ-ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ 46-58
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-12, 13-14, 9-14, 9-11

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook