Ένας ξένος μένει ένας… μετανάστης επιστρέφει στο Ρέθυμνο Cretan Kings,

Με καθυστέρηση ενός έτους, ο Χάρης Γιαννόπουλος θα φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ. Η συμφωνία είναι οριστική ανάμεσα στην «Ένωση» και στο Ρέθυμνο Cretan Kings, όπως φυσικά και μεταξύ ΑΕΚ-Γιαννόπουλου, και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση. Η «Ένωση» άσκησε δύο φορές πολύ… ασφυκτικό μαρκάρισμα στον Χάρη Γιαννόπουλο, αλλά εκείνος επέλεξε να συνεχίσει στο Ρέθυμνο […]

Με καθυστέρηση ενός έτους, ο Χάρης Γιαννόπουλος θα φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ. Η συμφωνία είναι οριστική ανάμεσα στην «Ένωση» και στο Ρέθυμνο Cretan Kings, όπως φυσικά και μεταξύ ΑΕΚ-Γιαννόπουλου, και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση. Η «Ένωση» άσκησε δύο φορές πολύ… ασφυκτικό μαρκάρισμα στον Χάρη Γιαννόπουλο, αλλά εκείνος επέλεξε να συνεχίσει στο Ρέθυμνο Cretan Kings. Η συμφωνία όλων των εμπλεκόμενων πλευρών είναι οριστική και ο Χάρης Γιαννόπουλος θα υπογράψει συμβόλαιο για τα επόμενα 2+1 χρόνια.

Παραμένει μονο Ντάνιελς απο τους ξένους

Όσον αφορά τους ξένους του Ρεθύμνου ο μόνος που φαίνεται να συνεχίζει στο ρόστερ της ομάδας είναι ο Τράβις Ντάνιελς. Ο Αμερικάνος φόργουορντ πέρσι υπέγραψε συμβόλαιο για 1+1 χρόνια με την ομάδα της Κρήτης και έτσι σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο μόνος που θα παραμείνει στο… πόστο του.

 

Στο «κάδρο» ο Σωτήρης Μανωλόπουλος

Στο Ρέθυμνο Cretan Kings έχουν ήδη ξεκινήσει τις διεργασίες για την εύρεση του αντικαταστάτη του Χάρη Γιαννόπουλου. Η λογική λέει πως οι «κεραμιδί» θα κινηθούν για έναν Έλληνα αθλητή… από το πάνω ράφι. Σαφώς και η διοίκηση και το τεχνικό τιμ γνωρίζει καλύτερα και στο «κάδρο» βρίσκεται ο Σωτήρης Μανωλόπουλος. Ο 31χρονος έμπειρος σουτέρ πραγματοποίησε αρκετά καλή σεζόν με τη φανέλα της Κύμης, έχοντας μέσο όρο 9.1 πόντους (61.4% στα δίποντα, 40.9% στα τρίποντα και 81.3% στις βολές), 2.3 ριμπάουντ και 1 ασίστ ανά 21.1 λεπτά συμμετοχής σε 24 αγώνες. Κορυφαία του εμφάνιση ήταν αυτή στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όταν σκόραρε 20 πόντους με 4/6 δίποντα, 2/4 τρίποντα και 6/9 βολές. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές και απομένουν λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η πρώτη φετινή μεταγραφή του Ρέθυμνο Cretan Kings. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ, Μαγιόρκα, Παλένσια, ΑΕΛ, Βίγκο, Κολοσσό, Περιστέρι, Καβάλα, Ίκαρο Χαλκίδας, Άρη, Τρίκαλα και Κύμη.

 

Κίνηση για επιστροφή Ραζή

Πολύ ζεστά εξετάζουν οι Ρεθεμνιώτες την επιστροφή του Χριστόφορου Ραζή και ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές. Ο Σταύρος Μυκονιάτης πιστεύει στις ικανότητές του και αναμένεται να του δώσει πολύ πιο αναβαθμισμένο ρόλο σε σχέση με την προ 2ετίας θητεία του στην ομάδα.  Ο 28χρονος Ελληνοκύπριος γκαρντ αγωνίστηκε στην γερμανική ProA με τη φανέλα της Rasta Vechta, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο ίδιος δεν βλέπει αρνητικά την επιστροφή του στο Ρέθυμνο, αρκεί φυσικά να έχει ενεργό ρόλο στο ροτέισον της ομάδας.

 

Δανικός ο Θεοδωρίδης
Νέο προορισμό φαίνεται πως ψάχνει και ο Ηλίας Θεοδωρίδης, ο οποίος μπορεί να έχει συμβόλαιο (μέχρι το 2019) με την ομάδα του Ρεθύμνου, όμως αναζητά νέο προορισμό στην καριέρα του, με σκοπό να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

rethnea.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook