Ο ψήστης Σκάνδαλο(ς)

Χρέη… ψήστη ανέλαβε ο Χρήστος Σκάνδαλος στο αποχαιρετιστήριο πάρτι που διοργάνωσε ο Πανερυθραϊκού για τον Γιώργο Δέλλιο. Ο συμπαίκτης του Κρητικού γκαρντ αναγκαστικε να ρίξει πρόωρους τίτλους τέλους από τις φετινές του υποχρεώσεις στην ομάδα της Ερυθραίαςγια οικογενειακούς λόγους. Έτσι παίκτες, προπονητές, προπονητικό σταφ και διοικούντες του Πανερυθραϊκού μαζεύτηκαν στον εξωτερικό χώρο του κλειστού “Στέλιος […]

Χρέη… ψήστη ανέλαβε ο Χρήστος Σκάνδαλος στο αποχαιρετιστήριο πάρτι που διοργάνωσε ο Πανερυθραϊκού για τον Γιώργο Δέλλιο.

Ο συμπαίκτης του Κρητικού γκαρντ αναγκαστικε να ρίξει πρόωρους τίτλους τέλους από τις φετινές του υποχρεώσεις στην ομάδα της Ερυθραίαςγια οικογενειακούς λόγους. Έτσι παίκτες, προπονητές, προπονητικό σταφ και διοικούντες του Πανερυθραϊκού μαζεύτηκαν στον εξωτερικό χώρο του κλειστού “Στέλιος Καλαϊτζής” και είπαν ένα πολύ θερμό “εις το επανιδείν” (και όχι “αντίο…) στον Δελλιο.

Το barbeque-πάρτι κράτησε μέχρι το βράδυ της Τρίτης (13/3) με τα χαμόγελα, τη μουσική και το άφθονο φαγητό να το κάνει ξεχωριστό. Αξίζει να αναφερθεί πως ο αρχηγό Τάσο Καλλιανιώτης, εκ μέρους όλης της ομάδας επιφύλασσε ένα ξεχωριστό δώρο για τον Δέλλιο. Αυτό ήταν η επίσημη εμφάνιση του Πανερυθραϊκού με το Νο4 (σ.σ. το νούμερο του Δέλλιου, δηλαδή), πάνω στην οποία όλοι είχαν αφήσει και μία αφιέρωση με την υπογραφή τους, ως αναμνηστικό.

 



Περισσότερες φωτογραφίες: Πανερυθραϊκός B.C

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook