Ο Πασκουάλ έκανε λόγο για σοβαρή εμφάνιση

Από την ομάδα του στην εκτός έδρας νίκη επί του Άρη.Ο Παναθηναϊκός Superfoods πέρασε ένα εύκολο απόγευμα στο Nick Galis Hall απέναντι στον Άρη,

Ο Παναθηναϊκός Superfoods πέρασε ένα εύκολο απόγευμα στο “Nick Galis Hall” απέναντι στον Άρη (70-88) με τον Τσάβι Πασκουάλ να σημειώνει μετά το τέλος της αναμέτρησης πως:

“Κάναμε ένα σοβαρό παιχνίδι, αποκτήσαμε το πλεονέκτημα στη δεύτερη περίοδο. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν σκληρό, ο Άρης έπαιξε καλύτερα στα πρώτα πέντε λεπτά αλλά στη συνέχεια διατηρήσαμε τον έλεγχο”.

Ο προπονητής των “πρασίνων” ρωτήθηκε για τη συνέπεια των παικτών του στο περιφερειακό σουτ, εξηγώντας πως: 

“Οι παίκτες μου είναι πάντα έτοιμοι. Ποτέ δεν ξέρεις αν θα μπει το σουτ. Εσύ προσπαθείς να δημιουργήσεις την ευκαιρία για το ελεύθερο σουτ. Το σημαντικότερο είναι να αποκτήσεις πλεονέκτημα για να σουτάρεις ελεύθερος. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό”, ενώ κατέληξε αναφερόμενος στον Λευτέρη Μποχωρίδη που αποχώρισε από το “τριφύλλι” πριν από μία εβδομάδα, για να φορέσει ξανά τη φανέλα του Άρη: “Τον αγαπώ είναι ένα εξαιρετικό παιδί κι έξυπνος παίκτης. Τον προπονούσα για ενάμιση χρόνο, είναι καλός παίκτης. Έχουμε πολλούς παίκτες στη θέση του και θεωρώ ότι ο Άρης είναι μια πολύ καλή ευκαιρία γι’ αυτόν. Σήμερα απέδειξε την ικανότητά του και τον χαρακτήρα του και του εύχομαι τα καλύτερα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook