Λιανός: “Είχαμε πάθος συγκέντρωση”

Ο αρχηγός του “Ηράκλειο” μίλησε για το διπλό στην Βούλα επί του Πρωτέα.

Σπουδαίο διπλό κατάφερε να πάρει το “Ηράκλειο” στην Βούλα, κερδίζοντας με 60-64 τον Πρωτέα στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής (2ο όμιλος Νότου).

Ο αρχηγός της Κρητικής ομάδας, Γιάννης Λιανός, μίλησε στο basketaki.newsγια την επιτυχία της ομάδας του τονίζοντας ότι έχε… δέσει.

Αναλυτικά:

“Πήραμε μία πολύ μεγάλη νίκη, όπως κάθε εκτός έδρας νίκη που πετυχαίνουμε, και ειδικά κόντρα σε μια καλή ομάδα όπως ο Πρωτέας.

Ξέραμε ότι με την Κόρινθο δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε και δουλέψαμε πάρα πολύ όλη την βδομάδα για να καλύψουμε αυτή την ήττα.

Μπορεί να μην ήμασταν πολύ καλοί, αλλά είχαμε πάθος συγκέντρωση και ταυτότητα καλής ομάδας”.

-Πιστεύεις πως αυτή η νίκη θα γίνει καταλύτης για την συνέχεια ;

“Κάθε νίκη θα μας βοηθά να γινόμαστε καλύτεροι. Ήδη μετά από 7 αγωνιστικές έχουν μπει στο ροτέϊσον της ομάδας, παιδιά όπως ο Παπαδάκης ή ο Πρωτογεράκης που βελτιώνονται αγώνα με τον αγώνα και βοηθάνε την ομάδα να γίνει ακόμα καλύτεροι.

Στο ματς στην Βούλα τα παιδιά που ήρθαν απ τον πάγκο είχαν καταλυτικό ρόλο στην νίκη και κάλυψαν και το κενό του Πετράκη που δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την αποστολή λόγω τραυματισμού”.

-Πως εξηγείς το γεγονός ότι η ομάδα δείχνει με τη πορεία της πιο δυνατή στα εκτός ματς ;

“Δεν νομίζω ότι δείχνουμε πιο δυνατοί εκτός. Είμαστε δυνατή και καλή ομάδα που λόγω ότι έχουμε και αρκετά νέα παιδιά, πρέπει να αποκτήσουμε και την κατάλληλη σταθερότητα και συνεπεία”.

-Έχει βρεθεί λοιπόν η χημεία μεταξύ παλιότερων και νεώτερων;

“Βελτιωνόμαστε καθημερινά σ’ αυτό το κομμάτι και όσο περνάνε οι αγωνιστικές αυτό θα μας κάνει ποιο δυνατούς”.

Πηγή : basketaki.news

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook