Στο Ηράκλειο οριστικά το Ολυμπιακός – Μπασκόνια

O πρώτος εντός έδρας αγώνας της σεζόν για την EuroLeague (12/10, 21:00) θα γίνει στα “Δύο Αοράκια”.

Όπως ανακοίνωσαν οι «ερυθρόλευκοι», το ματς με την Μπασκόνια για την πρώτη αγωνιστική της φετινής Turkish Airlines EuroLeague, θα γίνει την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου και ώρα 21:00 στο φιλόξενο γήπεδο του Ηρακλείου, όπου οι Πειραιώτες αντιμετώπισαν τον Ερυθρό Αστέρα και την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ήταν γνωστό εδώ και καιρό ότι ο Ολυμπιακός θα έδινε στην Κρήτη τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της σεζόν για την EuroLeague με αντίπαλο την Μπασκόνια (12/10, 21:00).

Τώρα λοιπόν έγινε γνωστό και το γήπεδο, με τους “ερυθρόλευκους” να ενημερώνουν μέσω Instagram ότι η φετινή πρεμιέρα θα γίνει στα “Δύο Αοράκια” στο Ηράκλειο.

Θυμίζουμε ότι ο λόγος που ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να ξεκινήσει της φετινές του υποχρεώσεις στην EuroLeague μακριά από το ΣΕΦ είναι η τιμωρία της μίας αγωνιστικής που του επιβλήθηκε την περασμένη σεζόν για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον 5ο αγώνα της σειράς των playoffs κόντρα στην Αναντολού Εφές.

Η ανακοίνωση: 

“Θρύλε η Κρήτη το δεύτερο σου σπίτι!

Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο και τα «Δύο Αοράκια» θα αρχίσει τη φετινή ευρωπαϊκή του πορεία ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την Πέμπτη (12/10, 21:00) τη Baskonia στα «Δύο Αοράκια» στην πρώτη αγωνιστική της φετινής Turkish Airlines EuroLeague.

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε πως η πρεμιέρα του στην Ευρωλίγκα απέναντι στην Μπασκόνια θα γίνει στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου, μετά την τιμωρία έδρας που του είχε επιβληθεί”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook