Δείχνουν το κοινωνικό τους πρόσωπο

Ενδιάμεσα των αγώνων του Τουρνουά, σήμερα το “2nd” International BasketballTournament Crete/Heraklion, θέλοντας να αναδείξει και το κοινωνικό πρόσωπο της Κρήτης, θα στηρίξει το Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης.

Ενδιάμεσα των αγώνων του τουρνουά, σήμερα, Σάββατο 23/9/2017, το  2nd International BasketballTournament Crete/Heraklion, θέλοντας να αναδείξει και το κοινωνικό πρόσωπο της Κρήτης, θα στηρίξει το Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης.

Μάλιστα  όλα τα έσοδα και οι προσφορές ακόμα και σε είδος,  από την συμμετοχή των ομάδων στα “3 ON 3”,  στα Βοηθητικά Κλειστά προπονήτρια του “HERAKLION ARENΑ”, θα πάνε στο ίδρυμα.

Παράλληλα την ίδια μέρα θα μοιράζονται αυτόγραφα παικτών από τις συμμετέχουσες ομάδες, θα υπάρχει φωτογράφιση μαζί τους & δωρεάν αναμνηστικά από τις ομάδες.

Για το λόγο αυτό η πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής  του Παιδικού χωριού SOS Κρήτης, κ. Μιράντα Τζοβενή ευχαριστεί τους διοργανωτές για την στήριξη τους στην προσπάθεια αυτή. (Πληροφορίες και στο [email protected]  http://www.sos-villages.gr)

Αναλυτικά το πρόγραμμα για τις συγκεκριμένες  εκδηλώσεις έχει ως εξής:

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

10:00 – 17:00 Αγώνες “3 ON 3” στα Βοηθητικά Κλειστά προπονήτρια του HERAKLIONARENA

αυτόγραφα παικτών από τις συμμετέχουσες ομάδες,

φωτογράφιση μαζί τους & δωρεάν αναμνηστικά από τις ομάδες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook