Ο Μάικ Γκριν δήλωσε έτοιμος

Να γίνει ο επόμενος ηγέτης της ΑΕΚ.

Ο Μάικ Γκριν δεν υπέγραψε στην ΑΕΚ για να γίνει κομπάρσος, αλλά για να πρωταγωνιστήσει στην πορεία που θα κάνει την επερχόμενη σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αυτό υπογράμμισε ο Αμερικανός γκαρντ λίγο μετά την άφιξή του στην Αθήνα, όπου έκανε τις πρώτες δηλώσεις του για τους στόχους που έχει θέσει, τόσο για τον εαυτό του, όσο και για την ομάδα του.

“Είμαι έτοιμος να αρχίσω δουλειά με την ΑΕΚ. Μίλησα με αρκετούς ανθρώπους και μου είπαν πως πρόκειται για σοβαρή κατάσταση. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και θέλω να κερδίσω όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ” τόνισε αρχικά ο Γκριν, που ξεκαθάρισε πως… “ήρθα για να γίνω ηγέτης της ομάδας. Γι’ αυτό υπέγραψα. Ξέρω πως υπάρχουν υψηλές προσδοκίες. Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να αρχίσω προπονήσεις”.

Ο Αμερικανός γκαρντ αναφέρθηκε ακόμα στους νέους συμπαίκτες του (“ξέρω τον Ντούσαν Σάκοτα με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες στη Βαρέζε και λίγο τον Ντελρόι Τζειμς. Τους υπολοίπους θα τους γνωρίσω εδώ”), αλλά και τα όσα του είπε ο Τζέι Κόβαν Μπράουν:

Μου είπε πολλά καλά πράγματα για την ομάδα αλλά και την πόλη. Με προετοίμασε εξαιρετικά. Βέβαια θα δω κι από μόνος μου πράγματα“.

Ο Γκριν αναφέρθηκε επίσης στο Basketball Champions League, τονίζοντας ότι “κάθε φορά που βρίσκεσαι σε μία τέτοια διοργάνωση θες να πας μακριά, θέτουμε ψηλά τον πήχη εκεί”), αναφέρθηκε στο στυλ παιχνιδιού του (“είμαι παίκτης που βγάζει αρκετό πάθος στο παρκέ. Μου αρέσει να εκτελώ τρίποντα και να βοηθήσω στην οργάνωση. Θέλω να κάνω τα πάντα πάνω στο παρκέ”) και είπε για τον κόσμο της ΑΕΚ: “Είμαι ανυπόμονος να παίξω μπροστά στον κόσμο. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook