Λοτζέσκι: “Νιώθω πολύ καλά”

Προέβη στις πρώτες του δηλώσεις φορώντας την πράσινη φανέλα.

Ο Ματ Λοτζέσκι προσγειώθηκε στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και προέβη στις πρώτες του δηλώσεις φορώντας την πράσινη φανέλα.

Αναλυτικά: 

«Νιώθω έτοιμος. Έγιναν αρκετά πράγματα αλλά τώρα είμαι πολύ συγκεντρωμένος στο μπάσκετ. Θα συναντήσω νέους συμπαίκτες, τα πράγματα προχωράνε και κοιτάω το μέλλον. Το πρώτο πράγμα είναι να βρεθούμε όλοι μαζί σαν ομάδα, να μάθω τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου και πως δουλεύουν εδώ τα πράγματα. Θα πρέπει να αισθανθώ άνετα και να είμαι έτοιμος για τα πρώτα παιχνίδια που θα έρθουν τη νέα σεζόν.

Έκανα αρκετές θεραπείες, προπονήσεις μαζί με θεραπείες στις ΗΠΑ και συγκεντρώθηκα στο να είμαι έτοιμος όταν θα έρθω εδώ για να αρχίσω αμέσως την προετοιμασία μου με την ομάδα. Νιώθω πολύ καλά, στα τεστ που έκανα όλα έδειξαν καλά. Ίσως αυτή τη στιγμή να μην είμαι στο 100% της ετοιμότητας, αλλά θα δουλέψω έτσι ώστε να είμαι σίγουρος πως θα είμαι απόλυτα έτοιμος όταν θα έρθει η ώρα για τα παιχνίδια.

Τα πρώτα τέσσερα χρόνια ήταν πολύ καλά εδώ. Θα πάμε σε μια νέα περιοχή τώρα αλλά γενικά, η Ελλάδα είναι καταπληκτική για εμάς, έχουμε πολλούς φίλους εδώ, η οικογένειά μου περνάει εξαιρετικά, τα παιδιά μου πάνε σχολείο εδώ και θέλαμε να μείνουμε στην Ελλάδα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook