Χαραλαμπόπουλος στο athleticradio.gr: “Είμαι διπλά συγκινημένος”

Ο χρυσός MVP του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών που ολοκληρώθηκε στο Ηράκλειο, δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του που είναι πιο έντονη αφού ήρθε στην πόλη που κατάγεται η μητέρα του.

Ο Bασίλης Χαραλαμπόπουλος αναδείχθηκε MVP του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών που ολοκληρώθηκε στα “Δύο Αοράκια” στο Ηράκλειο με την Ελλάδα να κατακτά το χρυσό μετάλλιο και να στέφεται πρωταθλήτρια Ευρώπης.  Παράλληλα βρέθηκε στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης.

Ο 20χρονος φόργουορντ του Παναθηναϊκού με δάκρυα στα μάτια μετά την μεγάλη επιτυχία μίλησε στο athleticradio.gr και τον Μανώλη Θέμελη:

«Eίμαι συγκινημένος. Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός. Καταφέραμε και παρά τις απουσίες μας να πάρουμε το χρυσό και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Κάναμε υπερήφανους όλους τους Ελληνες.

Σήμερα παίξαμε πολύ καλή άμυνα και αργήσαμε να βρούμε ρυθμό στην επίθεση. Η άμυνα όμως μας έφερε το τρόπαιο. Πραγματικά δεν έχω λόγια…”, ενώ για το γεγονός οτι σήκωσε την κούπα στο Ηράκλειο όπου κατάγεται η μητέρα του ανέφερε: 

“Είμαι διπλά χαρούμενος και συγκινημένος που το χρυσό ήρθε στην Κρήτη. Είμαι… μισός Κρητικός και η χαρά αλλά και η συγκίνηση είναι διπλή για μένα. Ευχαριστούμε όλους τους Κρητικούς φιλάθλους για την συγκλονιστική συμπαράσταση”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook