Στο μετεγγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο Εντιαγέ

Με τους ιθύνοντες της ομάδας να έχουν επαφές με τη Βιγιαρεάλ για την απόκτησή του.

Στο μετεγγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει συμπεριληφθεί τις τελευταίες ημέρες ο Άλφρεντ Εντιαγέ, με τους ιθύνοντες της ομάδας να έχουν επαφές με τη Βιγιαρεάλ για την απόκτησή του.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες του «Δικέφαλου» του Βορρά έχουν στρέψει την προσοχή τους στη συγκεκριμένη περίπτωση, καθώς θεωρούν πως πρόκειται για έναν παίκτη, που μπορεί να κάνει τη διαφορά τη νέα αγωνιστική περίοδο στη μεσαία γραμμή της ομάδας.
Ο Εντιαγέ βρίσκεται στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών του «κίτρινου υποβρυχίου», όμως το «αγκάθι» είναι οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις, που έχουν οι Ισπανοί για την παραχώρησή του. Συγκεκριμένα, η Βιγιαρεάλ θέλει να κάνει απόσβεση του μεγαλύτερου μέρους των 7,5 εκατομμυρίων ευρώ, που είχε δαπανήσεις για την απόκτηση του παίκτη από τη Μπέιτς. Παράλληλα, οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις παικτών για τη μεσαία γραμμή.
Ο Λούμπος Μίχελ έχει στραμμένη την προσοχή του και στο θέμα του κεντρικού αμυντικού, όπου ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του Μπελούσι, μετά τα όσα ανακάλυψε το τμήμα σκάουτινγκ για την εξωγηπεδική ζωή του Ιταλού αμυντικού. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις και στο συγκεκριμένο θέμα, καθώς στόχος των «ασπρόμαυρων» είναι να τεθούν τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα στη διάθεση του Στανόγεβιτς, μέσα στις επόμενες ημέρες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook