Αποχωρεί ο Μπουρούσης από την Εθνική!

Σε δήλωση που θα έχει συνέχεια προχώρησε ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος είπε ότι δεν παίζει ξανά με την Εθνική.

Κατά των διοικούντων του ελληνικού μπάσκετ στράφηκε ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος αν και αγαπάει την Εθνική ομάδα, πήρε την απόφαση να μην αγωνιστεί ξανά με αυτήν λόγω της έλλειψης σεβασμού που υπάρχει, όπως ο ίδιος τόνισε.

Δεν ξαναπαίζω στην Εθνική Ομάδα, γιατί οι άνθρωποι που διοικούν το ελληνικό μπάσκετ δε με σέβονται. Πέντε χρόνια στον Ολυμπιακό έχω ζήσει τόσα πολλά, έγινε και το σημερινό και πήρα την απόφασή μου. Με πληγώνει, γιατί αγαπάω την Εθνική και το απέδειξα πέρσι όταν έπαιξα με σπασμένο χέρι και όλο το καλοκαίρι έτρεχα στα νοσοκομεία, αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς“, ήταν συγκεκριμένα τα λόγια του σέντερ του Ολυμπιακού. Γκόρντον: “Καλύτερες διαιτησίες με το Μαρούσι…”

Από την πλευρά του ο Τζαμόν Γκόρντον αναφέρθηκε και εκείνος στη διαιτησία, χωρίς ωστόσο να παραβλέψει τα λάθη που έκανε η ομάδα του στο δεύτερο μέρος: “Ακόμη και ως παίκτης του Αμαρουσίου, είχα καλύτερες διαιτησίες κόντρα στον Παναθηναϊκό, απ’ ό,τι τώρα. Η διαφορά στις βολές ήταν τεράστια. Πρέπει να νικήσουμε το τρίτο ματς, γιατί αλλιώς η σειρά θα τελειώσει. Φταίμε, πάντως, κι εμείς γιατί στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε πολλά λάθη“.

Πηγή: woop.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook