Μέλι έσταξε ο Μπογκντάνοβιτς για τον Σπανούλη

Το αστέρι της Φενέρμπαχτσε εκθείασε και τον Ολυμπιακό.

Ο Μπογκντάν Μπογκντάνοβιτς χαρακτήρισε τον Βασίλη Σπανούλη ως ίσως τον κορυφαίο παίκτη στην ιστορία της Euroleague, ενώ εκθείασε τον Ολυμπιακό.
Το αστέρι της Φενέρμπαχτσε θα βρει αύριο τους «ερυθρόλευκους» απέναντί του στον τελικό της διοργάνωσης, ωστόσο δεν τόνισε να πλέξει το εγκώμιο των Πειραιωτών και του ηγέτη τους, Βασίλη Σπανούλη.
«Ο Ολυμπιακός έχει ένα μικρό πλεονέκτημα λόγω εμπειρίας, αφού διαθέτει πολλούς παίκτες που έχουν πάρει μέρος σε πολλά Final Four, έχουν παίξει σε πολλούς τελικούς. ‘Εχουν μερικούς από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη, όπως για παράδειγμα τον Σπανούλη. Φάνηκε πόσο δυνατή ομάδα είναι με τη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να παλέψουμε σκληρά», είπε ο Μπογκντάνοβιτς, ενώ για τον “Kill Bill” πρόσθεσε:
«Ο Σπανούλης ίσως είναι ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία της Euroleague. Στον ημιτελικό έκανε ό,τι κάνει εδώ και τόσα χρόνια. Είναι ένας ζωντανός θρύλος. Σεβόμαστε πολύ τον Ολυμπιακό, είναι μια σπουδαία ομάδα. Τίποτα δεν σου χαρίζεται και ο Ολυμπιακός κέρδισε με την αξία του αυτό το σεβασμό».

Stoiximan: Περισσότεροι τρόποι συναλλαγών: Τραπεζική μεταφορά (E-banking), Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα, VIVA, Paysafe, Skrill & Neteller. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook