Ο Πρίντεζης τόνισε ότι δεν πανηγύρισε υπερβολικά τη νίκη στον ημιτελικό

Αφού περιμένει τον Ολυμπιακό ακόμα ένα ματς για να κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης.

Ο Γιώργος Πρίντεζης τόνισε ότι η ομάδα του Ολυμπιακού δεν πανηγύρισε υπερβολικά τη νίκη στον ημιτελικό, καθώς τον περιμένει ακόμα ένα ματς για να κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης.
Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου του τελικού:
Για την παρουσία του Ολυμπιακού στον τελικό: «Για εμάς σαν σύλλογος είναι μεγάλη τιμή να είμαστε σε έναν ακόμη τελικό. Είναι τιμή για τον κόσμο μας, για την ομάδα και για όλους μας, μετά από μια πολύ δύσκολη σεζόν. Χθες πήραμε μια μεγάλη νίκη, αλλά δεν πανηγυρίσαμε. Επικεντρωθήκαμε στον τελικό, ξεκουραστήκαμε και τώρα θα προετοιμαστούμε για τον αγώνα αυτό, προκειμένου να πάρουμε έναν ακόμη τίτλο».
Για την απόδοση του Σπανούλη στο τέλος: «Είναι η διαφορά μεταξύ καλού παίκτη και ηγέτη. Όταν όλοι είναι νέοι προσπαθούν να προσαρμοστούν και να παίξουν στο υψηλότερο επίπεδο. Ένας μεγάλος παίκτης πρέπει να βρει πάντα τρόπους απέναντι στις άμυνες. Γι’ αυτό, ο Βασίλης είναι ηγέτης, είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις και να τον διαβάσεις». 
Για το γεγονός ότι όπως το 2015, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στον τελικό την οικοδέσποινα: «Σίγουρα δεν είναι το ευκολότερο πράγμα, αλλά είναι ένα ματς. Δεν μπορώ να πω ότι το 2015 κάναμε το λάθος και πανηγυρίσαμε, αλλά χθες ειδικά δεν γιορτάσαμε ούτε πέντε λεπτά. Αμέσως, εστιάσαμε στο επόμενο ματς. Τώρα είμαστε 100% έτοιμοι για τον τελικό και δεν σκεφτόμαστε καθόλου το προηγούμενο ματς». 
Για το πώς θα περάσει το πρωί της Κυριακής η ομάδα: «Μου αρέσει το ψάρεμα, αλλά το τι θα κάνουμε για να χαλαρώσουμε το αποφασίζει ο κόουτς και η ομάδα».

Stoiximan: Παιχνίδι από όπου κι αν βρίσκεσαι (κινητό, tablet). Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook