Ώρα πρόκρισης για το Ρέθυμνο

Τον 3ο και τελευταίο αγώνα της σειράς των playoffs της Stoiximan.gr Basket League θα πραγματοποιήσει σήμερα το Ρέθυμνο Cretan Kings κόντρα στον Κολοσσο.

Τον 3ο και τελευταίο αγώνα της σειράς των playoffs της Stoiximan.gr Basket League θα πραγματοποιήσει σήμερα (17.00) το Ρέθυμνο Cretan Kings κόντρα στον Κολοσσό με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα του δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17.00 στο «Μελίνα Μερκούρη» και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports1HD.

Ο βοηθός προπονητή Σταύρος Μυκονιάτης πραγματοποίησε δηλώσεις ενόψει του «τελικού», τονίζοντας τον τρόπο που θα έρθει η νίκη, ενώ απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας μας, υπογραμμίζοντας πως τον χρειάζονται περισσότερο από κάθε άλλη φορά. «Εμείς θα πάμε με τη “συνταγή” του πρώτου παιχνιδιού, όσον αφορά στο πάθος και την ενέργεια που πρέπει να δείξουμε. Να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και την στήριξη του κόσμου για να κατακτήσουμε την 2η νίκη και να προκριθούμε στην επόμενη φάση.

Οι δύο ομάδες γνωρίζονται πλέον πολύ καλά και από τις δύο συνεχόμενες αναμετρήσεις των πλέι οφ. Δε νομίζω ότι θα αλλάξουν πολλά πράγματα και από τις δύο ομάδες. Σημαντικό ρόλο θα παίξει το πόσο αποφασισμένη θα μπει μία ομάδα στο παρκέ για το αποτέλεσμα. Εμείς είμαστε έτοιμοι για να ανταποκριθούμε σε αυτό και να φέρουμε το ματς στα μέτρα μας.
Για μας είναι γνωστό ότι όλη τη χρονιά ο κόσμος μας είναι ο 6ος παίκτης και άλλωστε το έχουμε αποδείξει στο πως έχουμε «χτίσει» την έδρα μας τα φετινή σεζόν. Αυτό οφείλεται στους φιλάθλους μας που βρίσκονται πάντα δίπλα μας. Σε αυτό το ματς, όμως, τον έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ για να κάνουμε το επόμενο βήμα και να περάσουμε στην επόμενη φάση των πλέι οφ».

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο αρχηγός, Χάρης Γιαννόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα της αναμέτρησης και με τη σειρά του κάλεσε τους φιλάθλους να δώσουν δυναμικό «παρών» στο «Μελίνα Μερκούρη».

«Νομίζω το ότι είναι ένα παιχνίδι που όποιος χάσει σταματάει η χρονιά για αυτόν, αυτόματα δείχνει και πόσο σημαντικό είναι και για τις δύο ομάδες. Εμείς φυσικά θέλουμε πάρα πολύ να το κερδίσουμε. Είναι στην έδρα μας και θέλουμε ο κόσμος να έρθει να μας υποστηρίξει ακόμη περισσότερο από ότι στην πρώτη αναμέτρηση της σειράς. Όπως είπα και την προηγούμενη φορά δεν ξέρω αν είμαστε το απόλυτο φαβορί αλλά έχουμε ένα λόγο παραπάνω στο να κερδίσουμε.

Η αλήθεια είναι ότι θα θέλαμε να είχε τελειώσει η σειρά την Κυριακή στη Ρόδο αλλά δυστυχώς δεν ήρθε η νίκη. Για αυτό είμαστε κάτι παραπάνω από αποφασισμένοι να κατακτήσουμε το θετικό αποτέλεσμα στον αυριανό “τελικό”».

Stoiximan.gr. 0% γκανιότα στα πιο δημοφιλή ματς κάθε μέρα & τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα της αγοράς

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook