Προλαβαίνει να σωθεί ο Εργοτέλης;

Στο ερώτημα αυτό κλήθηκε να απαντήσει ο τεχνικός των “κιτρινόμαυρων” Γιώργος Μακράκης.

Στο αν ο Εργοτέλης προλαβαίνει να… σώσει την ύπαρξη του στη Β εθνική στάθηκε ο Γιώργος Μακράκης μετά τη νίκη επί του Κορωπί.

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» τόνισε χαρακτηριστικά ότι πλέον η μοίρα του Εργοτέλη στη συγκεκριμένη κατηγορία δεν εξαρτάται μονάχα από τα δικά του αποτελέσματα αλλά και από αυτά των «αντιπάλων» του.

«Είναι περιττό πια να λέμε για τη σημασία που έχει για μας το κάθε ματς, αλλά και για τα προβλήματα μας και πως τα αντιμετωπίζουμε. Χρειάζεται μεγαλύτερη συγκέντρωση και πειθαρχία στις δύσκολες στιγμές, γιατί κουραζόμαστε και το μυαλό δε λειτουργεί.

Πρέπει να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί. Θέλουμε νίκες για να έχουμε ελπίδες για την παραμονή μας μέχρι και την τελευταία αγωνιστική.

Εύχομαι κάθε μέρα να είμαστε υγιείς και όσοι μπορούμε να είμαστε μέσα στο γήπεδο και να προσπαθούμε. Δεν ξέρω αν προλαβαίνουμε την παραμονή… Δεν εξαρτάται μόνο από μας, γιατί όσο κερδίζουν και οι πάνω μας, τόσο βρίσκονται πιο μπροστά τρεις νίκες. Ας αγωνιζόμαστε όπως αγωνιζόμαστε τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας».

Πηγή : basketaki.news

 

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook