Ο Πασκουάλ ξεκαθάρισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος

Να παλέψει για τη νίκη επί της Μπασκόνια, όσο δυνατή κι αν είναι η βασκική ομάδα στην έδρα της.

Ο Τσάβι Πασκουάλ ξεκαθάρισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος να παλέψει για τη νίκη επί της Μπασκόνια, όσο δυνατή κι αν είναι η βασκική ομάδα στην έδρα της.
Ο τεχνικός των «πράσινων» τόνισε ότι οι παίκτες του πρέπει να κοντρολάρουν τον ρυθμό κυρίως στο πρώτο δεκάλεπτο και να ελέγξουν τα ριμπάουντ.

Οι δηλώσεις του:

 «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να παλέψουμε για τη νίκη. Για εμάς είναι πρόκληση να αγωνιστούμε καλά εκτός έδρας και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα. Πιστεύω πως είμαστε σε αυτό το σημείο και θα παλέψουμε για τη νίκη. Πρέπει να παίξουμε καλά στο τρανζίσιον παιχνίδι και να ελέγξουμε τον αντίπαλό μας.

Η Μπασκόνια παίζει πολύ καλά μετά από λάθη του αντιπάλου και τρέχει στον αιφνιδιασμό, ενώ στο γήπεδό της είναι πάντα πιο δυνατή. Από την πλευρά μας, πρέπει να κοντρολάρουμε τον ρυθμό, κυρίως στο πρώτο δεκάλεπτο, και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ. Η Μπασκόνια στηρίζει πολλά σε αυτό, καθώς οι Σενγκέλια, Χάνγκα και Τίλι έχουν έφεση στο επιθετικό ριμπάουντ και δίνουν συνεχώς δεύτερες κατοχές και ανοικτά τρίποντα στους υπόλοιπους συμπαίκτες τους.

Όταν παίζεις εκτός έδρας πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος για 40 λεπτά. Εμείς πρέπει να μάθουμε να παίζουμε καλύτερα όταν είμαστε πίσω στο σκορ και να περιμένουμε τις κατάλληλες στιγμές μας ώστε να βρούμε τις ευκαιρίες για να επανέλθουμε».

Stoiximan: Κορυφαίες αποδόσεις – αγώνες με 0% γκανιότα κάθε μέρα! Ασφάλεια και αξιοπιστία στις συναλλαγές, αναλήψεις εντός 2-3 ημερών! Δείτε τις αποδόσεις στο Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook