Ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο τη νίκη

Στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods θέλει μόνο τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο, προκειμένου να διατηρήσει «ζωντανές» τις ελπίδες που έχει για την κατάληψη μιας θέσης, που θα του δώσει πλεονέκτημα έδρας (21:15 Novasports2HD).

Οι «πράσινοι» προέρχονται από τη μεγάλη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης, την προηγούμενη αγωνιστική και θέλουν να δώσουν συνέχεια στο σερί που έχουν στις εντός έδρας αναμετρήσεις, καθώς μετρούν έως την 27η αγωνιστική 12-1 νίκες.

Ο Τσάβι Πασκουάλ θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος ταλαιπωρείται από μια ίση. Από την άλλη πλευρά, οι Ιταλοί θα παραταχθούν στο ΟΑΚΑ, χωρίς τους Σίμον, Ντράγκιτς, Τσερέλα και Φοντέκιο.

Το «τριφύλλι» έχει την παράδοση με το μέρος του, καθώς μετράει συνολικά εννέα νίκες, σε 13 ματς με την ιταλική ομάδα. Ως γηπεδούχος, ο Παναθηναϊκός Superfoods έχει πέντε νίκες σε έξι ματς με την ομάδα του Μιλάνο. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Μιγκέλ Πέρεθ (Ισπανία), Σέφι Σεμές (Ισραήλ) και Σέρτζιο Σίλβα (Πορτογαλία).

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook