Τσερκιτζόγλου: “Μείναμε ζωντανοί”

Ο έμπειρος γκαρντ του “Ηράκλειο”, Πρόδρομος Τσερκιτζόγλου, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για την σημασία της νίκης της ομάδας του επί του Γ.Σ. Λαρισαίων, την συνέχεια του πρωταθλήματος της Α2 ενώ σχολίασε και την αποχώρηση του Βασίλη Ράλλη από τον πάγκο της Ηρακλειώτικης ομάδας.

Το «Ηράκλειο» πήρε κάτι… παραπάνω από μία απλή νίκη στο ματς με τον Γ.Σ. Λαρισαίων (94-73) για την 17η αγωνιστική της Α2.

Ο έμπειρος γκαρντ της Ηρακλειώτικης ομάδας, Πρόδρομος Τσερκιτζόγλου, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για την σημασία της νίκης της ομάδας του, την συνέχεια του πρωταθλήματος της Α2 ενώ σχολιάσε και την αποχώρηση του Βασίλη Ράλλη από τον πάγκο του “Ηράκλειο”.

Αναλυτικά όσα είπε o Πρόδρομος Τσερκιτζόγλου στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για την σημαντική νίκη επί του Γ.Σ Λαρισαίων (94-73)

«Ήταν μία μεγάλη νίκη για μας που επειδή καλύψαμε  και την διαφορά θεωρώ οτι μας βάζει στα πλεϊ άουτ. Είχαμε πάθος και μπήκαμε αποφασισμένοι για την νίκη στο ματς. Δείξαμε ένα αλλαγμένο πρόσωπο. Λειτούργησε και το αίσθημα αυτοσυντήρησης και επιβίωσης. Πήραμε μία διπλή νίκη. Τώρα είναι δύσκολο να μας ξανά βάλει από… κάτω ο Γ.Σ.Λ. Είχαμε απογοητευτεί και η αλήθεια είναι οτι είχαμε πεσμένη ψυχολογία. Μείναμε όμως ζωντανοί. Ο Κουπίδης έκανε μεγάλο ματς και όχι μόνο αυτός αλλά όλα τα παιδιά. Μετά το πρώτο ημίχρονο πιστέψαμε οτι μπορούμε να πάρουμε και την διαφορά και τα καταφέραμε. Τ’ωρα κοιτάζουμε με άλλο… μάτι τα επόμενα ματς. Συνεχίζουμε”.

Για την πορεία της ομάδας

“Σίγουρα δεν είναι αυτή που θέλουμε και αρμόζει στο “Ηράκλειο”. Είχαμε πολλά προβλήματα. Το τελευταίο διάστημα κάναμε προπονηση με μισή… ομάδα. Είχαμε πολλά προβλήματα στην καθημερινότητά μας αλλά τώρα δουλεύουμε και πάλι όλοι. Πήρε και την μετάθεση ο Κουπίδης και θα είναι μαζί μας και στα εκτός έδρας ματς αλλά και σις προπονήσεις. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Είναι δύσκολο το έργο μας αλλά όχι ακατόρθωτο.  Είδατε τι έγινε και με τον Εργοτέλη πέρυσι. Το πίστεψε και σώθηκε. Πρέπει να παίζουμε με ενθουσιασμό και ψυχή σε κάθε ματς.

Για τον φίλαθλο κόσμο

“Είχε κόσμο τστο ματς με τον Γ.Σ.Λ. Είμαστε ευχαριστημένοι αό την προσέλευση και θέλουμε  να είναι δίπαλ σε μας αλλά και σε όλες τις ομάδες της πόλης μας. Θα μπορούσε να είναι και περισσότερος στα εντός έδρας ματς μας αλλά είμαστε ευχαριστημένοι. Τον ευχαριστούμε και τον περιμένουμε. Τον θέλουμε και στα προσεχή κρίσιμα ματς”.

Για τα όσα έγιναν το καλοκαίρι με την υπόθεση της Α1

“Η ομάδα άργησε να κάνει τον προγραμματισμό της. Μείναμε πίσω. Οι μεταγραφές άργησαν. Κάναμε προπονήσεις με έξι παίκτες. Μας στοίχισε όλο αυτό. Είχαμε και τραυματίες μετά ενώ και η διαιτησία μας πάει… κόντρα, όπως στο ματς με τον Χολαργό. Εγώ δεν μπορώ να συγκρατηθώ εύκολα, λογόφερα με τον… γνωστό μας διαιτητή, από παλιότερα ματς με τον ΟΦΗ,  κ. Δαρλαμήτσο και γι΄αυτό αποβλήθηκα στο ματς με τον Αρκαδικό και μου πήραν το δελτίο. Τώρα όαλ ανήκουν στο παρελθόν. Κάναμε κάποιες… κακές ήττες. Είμαστε η ομάδα που εκπροσωπεί την πόλη σε υψηλό επίπεδο και κοιτάμε μπροστά”.

Για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία

“Ήταν να σοκ για μας. Ήταν μία… περίεργη απόφαση. Ο Βασίλης Ράλλης θα μπορούσε να είχε στηριχθεί. Είχαμε δύσκολα ματς ενώ όπως προείπα στο ξεκίνημα είχαμε μείνει πίσω. Θα μπορούσε να μην είχε γίνει η αλλαγή. Ο νέος μας προπονητής είναι πιο άπειρος, αν και θα αποκτήσει την εμπειρία γιατί υπάρχει θέληση, αλλά είναι δουλευταράς, σοβαρός και όλα θα πάνε καλά”.

Για την επιστροφή του στη ομάδα και τον ίδιο

“Το καλοκαίρι είχα προτάσεις από ομάδες της πόλης μας. Kαι ο ΟΦΗ με ήθελε ενώ και ο Εργοτέλης μου πρότεινε να μείνω. Ήθελα να παίξω σε υψηλό επίπεδο. Έχω την καθημερινή μου δουλειά και τα δύο παιδάκια και δεν ξέρω τι μου επιφυλλάσει το μέλλον. Τρέχουμε καθημερινά”.

Για το φετινό πρωτάθλημα της Α2

“Είναι δύσκολο και ανταγωνιστικό. Είναι 2-3 ταχυτήτων. Οι ομάδες που είναι ψηλά έχουν ξεχωρίσει. Απο κει και πέρα είαι κάποιες ομάδες ου δεν νομίζω οτι θα κινδυνέψουν και από κει και πέρα οι υπόλοιπες. Έχει πλεϊ αουτ και πλεϊ οφ και αυτό το διαφοροποιεί από τις περασμένες φορές που αγωνίστηκα στην Α2”.

Για τον ΟΦΗ

“Τώρα βρισκεται στην Γ εθνική και έχει μία… σούπερ πορεία. Πήρε ένα μεγάλο διπλό στην Θήβα κόντρα στον Κάδμο. Ο  Γιάννης Κόκκινος είναι πολύ καλός και έμπειρος προπονητής. Έχει τους έμπειρους Αγαπιάδη και Ξενάκη αλλά και πολλούς μικρούς. Του χρόνου θεωρώ οτι πρέπει να κυνηγήσει την άνοδο. Τώρα πάει μια χαρά μετά τα όσα δυσκολα πέρασε. Τον παρακολουθώ όπως και τον ποδοσφαιρικό ΟΦΗ αν και το αρνητικό είναι οτι τα ματς μας πολλές φορές είναι την ιδια ώρα και δεν μπορώ να πηγαίνω στο “Γεντί Κουλέ””.

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook