Πασκουάλ: “Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε κάτι”

Υπογράμμισε πως η αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε είναι μια πρόκληση για τον Παναθηναϊκό.

Ο Τσάβι Πασκουάλ υπογράμμισε πως η αναμέτρηση της Πέμπτης με τη Φενέρμπαχτσε είναι μια πρόκληση για τον Παναθηναϊκό Superfoods.

Ο Καταλανός κόουτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την τουρκική ομάδα και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, κατά την αναχώρηση της ομάδας του για την Κωνσταντινούπολη και χαρακτήρισε τον Σέρβο κόουτς, ως έναν από τους καλύτερους προπονητές της ιστορίας.

Αρχικά, ο Πασκουάλ δήλωσε:

«Θα πρέπει να βρούμε όλα αυτά που χρειαζόμαστε για ένα μεγάλο παιχνίδι όπως αυτό. Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να ξέρουμε ότι η Φενέρμπαχτσε είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, με έναν από τους καλύτερους προπονητές στην ιστορία. Θα είναι μια πολύ δύσκολη πρόκληση για εμάς. Πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι για να ένα καλό παιχνίδι και θα δούμε τι θα συμβεί».

Στη συνέχεια, ο προπονητής του «τριφυλλιού» τόνισε πως περιμένει από την ομάδα του να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη στο μέλλον:

«Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε κάτι. Μπορούμε να βελτιωθούμε και να παίξουμε καλύτερα. Σταδιακά παίζουμε καλύτερα αλλά το σίγουρο είναι ότι αν θες να κερδίσεις κάτι θα πρέπει να βελτιωθείς ακόμη περισσότερο».

Stoiximan.gr. Παιχνίδι από όπου κι αν βρίσκεσαι (κινητό, tablet)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook