Καρακωνσταντάκης στo athleticradio.gr: “Ακόμα ελπίζουμε”

Ο ήρωας της τελευταίας στιγμής στο νικηφόρο ματς του Εργοτέλη στην Ελευσίνα (59-61) μίλησε για το buzzer beater τρίποντο που έκρινε τον αγώνα, κρατώντας ζωντανούς τους “κιτρινόμαυρους” στην μάχη της παραμονής της Β εθνικής.

Ο Εργοτέλης πέτυχε την δεύτερη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα της Β εθνικής επικρατώντας του Πανελευσινιακού εκτός έδρας (59-61) με τρίποντο στην εκπνοή του Κυριάκου Καρακωνσταντάκη.

Ο ήρωας των “κιτρινόμαυρων” μίλησε στο στo athleticradio.gr για την φάση που έκρινε το ματς:

“Ήθελα να δημιουργήσω μία καλή φάση για την ομάδα. Οι οδηγίες ήταν να γυρίσει η μπάλα και προέκυψε να μείνω μόνος, έτσι χωρίς να το σκεφτώ επιχείρησα το νικητήριο τρίποντο.

Το μόνο που σκέφτηκα ήταν να οδηγήσω την ομάδα μου σε μία πολύτιμη νίκη. Η φάση στο φινάλε προέκυψε και ήταν εκτός πλάνου, ανέφερε ο γκαρντ του Εργοτέλη και πρόσθεσε:

“Ήταν ένα δύσκολο και “κλειστό” ματς με χαμηλό σκορ. Στο τρίτο δεκάλεπτο χάσαμε λίγο την συγκέντρωσή μας αλλά μετά ανιδράσαμε και πήραμε μία σημαντική για την συνέχεια νίκη,

Ακόμα ελπίζουμε και είμαστε ζωντανοί στο “κόλπο” της παραμονής. Τώρα περιμένουμε τον φίλαθλο κόσμο του Ηρακλείου στο επόμενο ματς μας με την Κηφισιά την προσεχή Κυριακή στο Λίντο για να… τριτώσει το καλό.

Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας για να πάρουμε ένα ακόμα “ροζ φύλλο” αγώνα, ώστε να βάλουμε ένα ακόμα λιθαράκι για την παραμονή και να γυρίσουμε το… ακατόρθωτο, που λέει και ο κόουτς Μακράκης”.

Stoiximan.gr Ταχύτατες αναλήψεις εντός 24 ωρών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook