Ο Κέι Σι Ρίβερς θα είναι ο έκτος ξένος του Παναθηναϊκού

Στις εγχώριες διοργανώσεις με τον Κένι Γκάμπριελ να μένει εκτός.

Με τον Κέι Σι Ρίβερς στη δωδεκάδα του θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός Superfoods στο ντέρμπι της Δευτέρας (16/1, 19:30) με τον Ολυμπιακό για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Τσάβι Πασκουάλ αποφάσισε να συμπεριλάβει τον 30χρονο φόργουορντ στο ρόστερ του “τριφυλλιού” για τις εντός των συνόρων διοργανώσεις, αφήνοντας εκτός τον Κένι Γκάμπριελ.

Έτσι, ο Κένι Γκάμπριελ θα αγωνίζεται μέχρι νεωτέρας μόνο στην EuroLeague, εφόσον δεν προκύψει κάποια αλλαγή στα πλάνα του Τσάβι Πασκουάλ.

Από εκεί και πέρα, χωρίς προβλήματα εξελίσσεται η προετοιμασία για το παιχνίδι της Παρασκευής (13/1, 21:45) με την Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ.

Οι “πράσινοι” δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών, στοχεύοντας στην επιστροφή στις νίκες -μετά από δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα.

Ο Τσάβι Πασκουάλ υπολογίζει άπαντες για τον αγώνα με την τουρκική ομάδα, την οποία το “τριφύλλι” θέλει να νικήσει τόσο για να διατηρήσει την επαφή του με την πρώτη τετράδα της κατάταξης στην EuroLeague, όσο και για να μεγαλώσει τη διαφορά που το χωρίζει από το σύνολο του Βέλιμιρ Περάσοβιτς.

Ταχύτατες αναλήψεις εντός 24 ωρών. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook