Σε μία από τις δυσκολότερες έδρες της Ευρώπης

Θα φιλοξενηθεί σήμερα (18.00) το Ρέθυμνο Cretan Kings αφού κοντράρεται με τον Ολυμπιακό για την 10η αγωνιστική της Α1.

Σε μία από τις δυσκολότερες έδρες της Ευρώπης θα φιλοξενηθεί την Κυριακή το Ρέθυμνο Cretan Kings, το οποίο θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α1.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 18.00 το απόγευμα και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 4.

Ο βοηθός προπονητής της Ρεθυμνιώτικης ομάδας, Σταύρος Μυκονιάτης, σε δηλώσεις που πραγματοποίησε ενόψει του δύσκολου ματς κόντρα στον Ολυμπιακό τόνισε την αναγκαιότητα για απόλυτη συγκέντρωση από τους παίκτες του σε όλη την διάρκεια του αγώνα, ώστε να μπορέσουν να είναι ανταγωνιστικοί:

«Παίζουμε κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Για μας το ζητούμενο είναι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα και να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Για αυτό το λόγο πρέπει να κάνουμε αρκετά πράγματα απόλυτα σωστά, τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Να είμαστε συγκεντρωμένοι στο 100% στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού.

Για μας αυτό είναι το ζητούμενο. Αυτά που έχουμε σχεδιάσει να τα κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Ουσιαστικά θέλουμε να τεστάρουμε και εμείς τις δυνατότητες μας απέναντι σε μία υψηλού επιπέδου ομάδα και τις αντιδράσεις που πρέπει να έχουμε σε αυτά που θα μας βάλει ο Ολυμπιακός.

Το κίνητρο είναι τεράστιο. Θέλουμε πραγματικά να χαρούμε αυτό το παιχνίδι. Άγχος δεν υπάρχει. Όπως προείπα πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα σωστά.

Αν χαλαρώσουμε έστω και ένα λεπτό ο Ολυμπιακός θα σε τιμωρήσει, αλλάζοντας άρδην την εικόνα του ματς και αυτό θα πρέπει να προσέξουμε».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook