Ζάμπας: “Το «κλειδί» θα είναι η ομαδική προσπάθεια”

Ο Λιθουανός γκαρντ μίλησε για το δύσκολο έργο του Ρεθύμνου Cretan Kings, το οποίο θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ την Κυριακή.

Σε μία από τις δυσκολότερες έδρες της Ευρώπης θα φιλοξενηθεί την Κυριακή το Ρέθυμνο Cretan Kings, το οποίο θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α1.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 18.00 το απόγευμα και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 4.

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Εβάλντας Ζάμπας, ο οποίος σημείωσε:

«Το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό αναμένεται πολύ δύσκολο τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά. Είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρωλίγκα και θα πρέπει να ανταποκριθούμε στο 100% και οι 12 παίκτες για να έχουμε πιθανότητες για κάτι καλό.

Το «κλειδί» για το συγκεκριμένο ματς θεωρώ πως θα είναι η ομαδική προσπάθεια, καθώς ο Ολυμπιακός παίζει πολύ επιθετικά και δυνατά και θα πρέπει να είμαστε «ετοιμοπόλεμοι» και στις δύο πλευρές του γηπέδου.

Παράλληλα, όσον αφορά στον στόχο των πλέι οφ πιστεύω πως είναι απόλυτα εφικτός αλλά το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Πρέπει να βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά, να κερδίζουμε κάθε αγωνιστική και όταν φτάσει η ώρα των πλέι οφ να είμαστε στην υψηλότερη θέση που γίνεται».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook