Μαυροειδής: “Έτσι είναι η ζωή, δυστυχώς”

Yπογράμμισε πως η ΑΕΚ δεν έχει την πολυτέλεια να σταθεί περισσότερο στο τροχαίο του Μάικ Ντίξον.

Ο Δημήτρης Μαυροειδής υπογράμμισε πως η ΑΕΚ δεν έχει την πολυτέλεια να σταθεί περισσότερο στο τροχαίο του Μάικ Ντίξον και συμπλήρωσε πως οι «κιτρινόμαυροι» θα πρέπει να το ξεπεράσουν άμεσα.

Παράλληλα, Έλληνας παίκτης αναφέρθηκε και για τη νίκη επί του Κόροιβου.

Ο έμπειρος σέντερ μίλησε στην εφημερίδα «Ώρα για Σπορ»:

Για το  κλίμα στην ΑΕΚ μετά το θέμα Ντίξον και τη νίκη επί του Κοροίβου: «Ήταν περίεργη η ατμόσφαιρα. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολα και ότι θα ήμασταν επηρεασμένοι ψυχολογικά. Δεν μπορούσαμε να βρούμε εύκολα ρυθμό λόγω αυτού του περιστατικού, αλλά κάναμε τη δουλειά μας και δεν είχαμε απώλεια».

Για ο πώς θα ξεπεράσει η ΑΕΚ το σοκ: «Δεν γίνεται να μην το ξεπεράσουμε. Δεν μπορούμε να αργήσουμε να επανέλθουμε, δεν έχουμε τέτοια πολυτέλεια. Πρέπει αμέσως να το ξεπεράσουμε. Έτσι είναι η ζωή, δυστυχώς».

Για τη συμμετοχή του στο ματς με τον Κόροιβο παρά τις ενοχλήσεις: «Ήταν κουρασμένο το γόνατο, είχε κάποια σχετική ταλαιπωρία και έπρεπε να ξεκουραστώ στο ματς της Πολωνίας, δεν γινόταν αλλιώς. Κανονικά και το Σάββατο ήταν να μην παίξω, αλλά με όλα αυτά δεν γινόταν αλλιώς. Δεν είχαμε τον Βασιλειάδη και τον Ντίξον, οπότε έπρεπε να παίξω. Κατά κάποιον τρόπο αναγκάστηκα και έπαιξα».

Για την πιθανότητα να αποκτήσει η ΑΕΚ τον Βουγιούκα: «Είμαστε φίλοι με τον Ίαν και ήμασταν στις εθνικές ομάδες. Ξέρουμε τι παίκτης είναι και τι μπορεί να κάνει. Είμαστε σχεδόν ίδιοι παίκτες σε στιλ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook