Θέλει να πανηγυρίσει τη δεύτερη σερί νίκη του

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο ΣΕΦ την Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο ΣΕΦ την Αρμάνι Μιλάνο και θέλει να πανηγυρίσει τη δεύτερη σερί νίκη του στην εφετινή Euroleague, πριν ταξιδέψει στη Βιτόρια για το ματς με τη Μπασκόνια (21:00 Novasports2HD).

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από τη δύσκολη νίκη στη Λευκάδα και θέλουν να αφήσουν πίσω του στη συγκεκριμένη εμφάνιση και να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις που έκαναν κόντρα σε Παναθηναϊκό και Αναντολού Εφές. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος θα βρουν απέναντί τους την αήττητη ομάδα του Γιάσμιν Ρέπεσα, η οποία έχει δυο νίκες στις δυο πρώτες αγωνιστικές της διοργάνωσης, κόντρα σε Μακάμπι Τελ Αβίβ (99-97) και Νταρουσάφακα (80-81), ενώ έχει κάνει και το 4Χ4 στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν την παράδοση με το μέρος τους, καθώς στα 14 προηγούμενα ματς των δυο ομάδων, μετρούν δέκα νίκες. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Σάσα Πουκλ (Σλοβενία), Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία) και Νταβίντ Ρομάνο (Ισραήλ).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook