«Διακαής μου πόθος να φορέσω την φανέλα του ΟΦΗ»!

Ένας εκ των πρωταγωνιστών της νίκης του ΟΦΗ επί της Νίκης Αμαρουσίου, ο Κώστας Αγαπιάδης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την εκπληκτική ατμόσφαιρα του ΒΑΚ αλλά και για την φετινή χρονιά – πρόκληση για το τμήμα μπάσκετ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Αγαπιάδης στον Athletic Radio 104,2

Για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα: «Ήταν ένα εκπληκτικό απόγευμα. Η νίκη ανήκει σε όλους, όχι μόνο στους παίκτες αλλά στον κόσμο και από τον πρώτο έως τον τελευταίο παράγοντα».

Για την ανταπόκριση του κόσμου: «Σίγουρα δεν το περιμέναμε, περιμέναμε να έρθει ο κόσμος αλλά όχι και τόσο πολύ. Είδα πολλά παιδιά και πολλές οικογένειες. Θέλουμε να φέρουμε ξανά τον κόσμο στο γήπεδο. Να παίξουμε ένα ελκυστικό μπάσκετ και αυτό είναι που λείπει από τον κόσμο του Ηρακλείου. Κανείς δεν το περίμενε και θέλουμε να συνεχιστεί. Θέλουμε να μείνει κοντά μας το γήπεδο, να αγκαλιάσει την προσπάθεια».

Για το πως προέκυψε η συνεργασία με τον ΟΦΗ: «Έχω επαγγελματικές υποχρεώσεις και δεν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις του Ηράκλειο. Εκεί βρέθηκε ο ΟΦΗ που με προσέγγισε, έδειξαν ότι με ήθελαν πολύ και δεν άργησα να πω το ναι. Δεν μας λείπει τίποτα στον ΟΦΗ και αυτό είναι ένα συν για όλους μας. Παρότι είμαστε σε ερασιτεχνική κατηγορία, δουλεύουμε άκρως επαγγελματικά».

Για το γεγονός ότι μετακόμισε μετά από πολλά χρόνια από το «Ηράκλειο» στον ΟΦΗ: «Από πολύ μικρός είχα διακαή πόθο το να παίξω στον ΟΦΗ και έτυχε να παίξω τελικά στο Ηράκλειο όπου πέρασα εκπληκτικά χρόνια. Κανένας δεν μου χάλασε χατήρι, όλοι ήταν κοντά μου. Αυτό είναι μέρος του αθλητισμού, εδώ βλέπετε τον Μπουρούση να πηγαίνει από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό. Αισθάνθηκα πολύ όμορφα αν και οι πρεμιέρες είναι κάπως αγχωτικές. Ίσα – ίσα ένιωσα ότι το γήπεδο είναι ένα με έμας».

Για την παρουσία πολλών παιδιών στις εξέδρες του ΒΑΚ: «Σίγουρα, πρέπει να δώσουμε το κίνητρο για να βοηθήσουμε τα παιδιά και είναι προσωπικός μου στόχος να βοηθώ τα νεότερα παιδιά. Αυτό είναι το μέλλον του μπάσκετ, θα προσπαθήσουμε μαζί με εμάς να διδάξουμε όλα αυτά που ξέρουμε».

Για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής: «Είναι μια κατηγορία που δεν την γνωρίζω πολύ καλά. Σίγουρα, είναι δύσκολη γιατί έχουμε αντιπάλους ομάδες από την Αθήνα που είναι δύσκολα αντιμετωπίσιμες γιατί σε μια αγωνιστική μπορεί να έρθει ένα αποτέλεσμα που δεν το περίμενες. Εμείς έχουμε στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Ξεκινήσαμε με το -1 από πέρυσι και πρέπει να το ξεπεράσουμε. Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και το μέταλλο του νικητή. Αυτό θέλει πολύ χρόνο και πολύ δουλειά. Έχουμε εκπληκτικό κλίμα και παιχνίδι με παιχνίδι να βελτιωνόμαστε συνεχώς».

Για το Ηράκλειο: «Είναι ένα σωματείο που βγάζει υγεία και το αξίζει πραγματικά να βρεθεί στον αφρό. Έχει ανθρώπους που τρέχουν όλη μέρα και δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα. Πιστεύω ότι το μέλλον τους ανήκει και είναι καθαρά στο χέρι τους».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook