Προφορική συμφωνία του Ρεθύμνου με τον Φλεβαράκη

Το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές των συμβολαίων και φυσικά η επίσημη ανακοίνωση έναρξης της συνεργασίας.

 Ο Κώστας Φλεβαράκης είναι ο νέος προπονητής του Ρεθύμνου, καθώς οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία.
Το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές των συμβολαίων και φυσικά η επίσημη ανακοίνωση έναρξης της συνεργασίας. Αυτήν δεν θα αργήσει να έρθει, μιας και είναι θέμα ημερών. Ο έμπειρος προπονητής αναμένεται να έχει στο πλευρό του και τον Κώστα Παπάζογλου.
Οι Ρεθεμνιώτες κατέληξαν στον Κώστα Φλεβαράκη και οι λόγοι ήταν αρκετοί. Πρεσβεύουν την ίδια φιλοσοφία, προέρχεται από μία άκρως επιτυχημένη 3ετία στα Τρίκαλα και έχει αποδείξει πως στις επιλογές ξένων παικτών είναι εξαιρετικός. Επίσης, διαθέτει εμπειρία από αρκετούς πάγκους ομάδων της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Ο 47χρονος τεχνικός έχει εργαστεί σε ΠΑΟΚ, Πανελλήνιο, Μακεδονικό, ΑΕΚ, Ηλυσιακό, στο τεχνικό επιτελείο των Μιλγουόκι Μπακς, αλλά και σε Ακροπόλ (Σουηδία), Κεραυνό Λευκωσίας, Πόλπακ (Πολωνία), Κοζαλίν (Πολωνία) και Μπραουνσβάιγκ (Γερμανία).
 
Μία νέα σελίδα, λοιπόν, ανοίγει και στην καριέρα του Κώστα Φλεβαράκη. Οι στόχοι της νέας του ομάδας είναι υψηλότεροι σε σχέση με των Τρικάλων, καθώς οι Ρεθεμνιώτες θα προσπαθήσουν και τη νέα χρονιά να μπουν στα πλέι οφ της Α1.
Πρώτες σκέψεις σχετικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό και το «χτίσιμο» της ομάδας υπάρχουν και από τις δύο πλευρές. Οι συζητήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και όσο περνάνε οι μέρες θα γίνονται όλο και περισσότερες.
Ο Φλεβαράκης θα δώσει τις προτάσεις του για τους παίκτες που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ, καθώς το Ρέθυμνο καλείται να κλείσει το συντομότερο τους Έλληνες της νέας περιόδου. Οι ομάδες της Α1 αναμένεται να ενισχυθούν και αυτές που θα κάνουν προσεκτικές επιλογές από την εγχώρια αγορά, θα ξεκινήσουν από καλύτερη θέση στο νέο «μαραθώνιο».
Με ενδιαφέρον αναμένουμε τις εξελίξεις και με τις περιπτώσεις των Γιαννόπουλου, Σχίζα και φυσικά τις εισηγήσεις του νέου προπονητή της ομάδας. Το Ρέθυμνο έχει καταθέσει επίσημες προτάσεις, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και πολύ σύντομα θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις.
Πηγή: rethnea.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook