Ο Ολυμπιακός ψάχνει ακόμα τον αντικαταστάτη του Γιάνγκ

Ο οποίος αναμένεται να παραμείνει εκτός δράσης, έως το τέλος της εφετινής σεζόν.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να εξετάζει διάφορες περιπτώσεις παικτών για την αντικατάσταση του Πάτρικ Γιάνγκ, ο οποίος αναμένεται να παραμείνει εκτός δράσης, έως το τέλος της εφετινής σεζόν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εντάξει στη μετεγγραφική τους λίστα τα ονόματα των Ντ’ Ορ Φίσερ και Σον Τζείμς.

Ο πρώτος αγωνίζεται στη Χάποελ Ιερουσαλήμ και κατά το παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπιλμπάο, Μπάμπεργκ και Ούνιξ Καζάν. Ο 34χρονος παίκτης έχει φέτος 13,4 πόντους με τους Ισραηλινούς. Ο δεύτερος αγωνίζεται στη Μπιλμπάο. Ο 32χρονος παίκτης έχει 9,5 πόντους και έξι ριμπάουντ με την ισπανική ομάδα.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να μελετάει και άλλες περιπτώσεις παικτών για τη συγκεκριμένη θέση, ενώ περιμένει και την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της Euroleague, μήπως προκύψει κάποια καλύτερη περίπτωση. Στόχος του Γιάννη Σφαιρόπουλου είναι να αποκτηθεί ένας παίκτης, που θα προσφέρει άμεσα στους «ερυθρολεύκους» και για αυτό τον λόγο θέλει να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια, ώστε να μην υπάρξει κάποια λάθος επιλογή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook