Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο Τζόρτζεβιτς

Αναφερόμενος στη νοοτροπία των παικτών του στον αγώνα με το Λαύριο.

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, αναφερόμενος στη νοοτροπία των παικτών του στον αγώνα με το Λαύριο.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με όσα είδε στο ματς με το Λαύριο και στη συνέντευξη Τύπου έτριξε τα δόντια των παικτών του.

Ο Σέρβος κόουτς του Παναθηναϊκού σχολίασε: “Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να συγχαρώ τον κόουτς για την καλή δουλειά που γίνεται στο Λαύριο. Δεν μπορώ να πω μόνο ότι παίξαμε άσχημα εμείς, αφού το Λαύριο ήταν πολύ καλό και μας έκανε να παίξουμε άσχημα. Από την άλλη, θέλω να πω ότι ήταν απαράδεκτο το ότι δεν είχαμε συγκέντρωση.

Δεν ξεκινήσαμε καλά. Δεν ήταν η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από μια καλή εμφάνιση και νίκη στην Ευρωλίγκα, όπως αυτή επί της Καρσίγιακα. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό και θέλουμε να το διορθώσουμε.

Κάναμε μια συζήτηση με τους παίκτες σχετικά με τα σκαμπανεβάσματα που έχουμε στην απόδοσή μας. Περιμένω την αντίδρασή τους. Είναι απαράδεκτο για το επίπεδο των παικτών και της ομάδας να παρουσιάζουμε τέτοια εικόνα. Στο 69-69 πετάξαμε τρεις φορές τη μπάλα έξω και δώσαμε την ευκαιρία στο Λαύριο να περάσει μπροστά”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook