Η ΑΕΝΚ μετονομάστηκε σε ΚΑΕ Κηφισιά

Παράλληλα γνωστοποίησε ότι ο Μενουδάκος θα συνεχίσει ως μέλος του τεχνικού επιτελείου του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Σε αλλαγή ονόματος προχώρησε η ΑΕ Νέας Κηφισιάς, η οποία πλέον θα… συστήνεται ως ΚΑΕ Κηφισιά.

Παράλληλα, η ομάδα των βορείων προαστίων γνωστοποίησε τις τιμές των διαρκείας, που θα είναι ίδιες με τις περσινές, ενώ ανακοίνωσε ότι ο Δημήτρης Μενουδάκος, ο οποίος αποχώρησε από την ενεργό δράση, θα συνεχίσει ως μέλος του τεχνικού επιτελείου του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Την μετονομασία της σε ΚΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ, με στόχο την έτι περαιτέρω προσέγγιση του αθλητικού κοινού της πόλης, ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΑΕΝΚ.

Ήδη η ΚΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ δρομολογεί συνεργασίες με κύριους φορείς της Κηφισιάς, αναζητώντας συνέργιες σε διάφορους τομείς.

Στο πλαίσιο αυτό η ΚΑΕ παρουσίασε τη συμφωνία της με τον Εμπορικό Σύλλογο Κηφισιάς, ο οποίος σύσσωμος στηρίζει την προσπάθεια της ομάδας προχωρώντας, μεταξύ άλλων, και στην αγορά δεκάδων εισιτηρίων διαρκείας για το πρωτάθλημα της περιόδου 2015-2016.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημαρχείο Κηφισιάς παρουσιάστηκαν τα νέα εισιτήρια διαρκείας, η έναρξη διαθεσιμότητας των οποίων ξεκίνησε με ιδιαίτερη δυναμική από τους πιστούς οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι διεκδίκησαν πρώτοι μια καλή θέση στο ανακαινισμένο και θελκτικό για φιλάθλους του μπάσκετ γήπεδο του Ζηρινείου.

Επισημαίνεται ότι οι τιμές παραμένουν σταθερές σε σχέση με την περυσινή αγωνιστική σαιζόν ήτοι, για τα απλά εισιτήρια στα 100 ευρώ, για τις προνομιακές θέσεις στα 200 ευρώ και στα 500 ευρώ για τις θέσεις VIP.

Αρωγός στην προσπάθεια ενίσχυσης, τόσο του Brand όσο και της οικονομικής ενδυνάμωσης της ομάδας, είναι ο δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος η παρουσία του οποίου αποτελεί παρακαταθήκη και εγγύηση για την αξιοπρεπή αγωνιστική εμφάνιση της ΚΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Όπως τόνισε στη χθεσινή Συνέντευξη Τύπου ο κ. Θωμάκος θα είναι πάντα στο πλευρό της ομάδας, ευελπιστώντας στην καθιέρωση της ΚΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ στα σαλόνια της A1.

O πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κηφισιάς κ. Ζεράρ Καραβάνης με δήλωση του υποστήριξε ότι σύσσωμη η Κηφισιά θα βρίσκεται δίπλα στην κορυφαία σε συλλογικό επίπεδο εκπρόσωπο των Βορείων Προαστίων σε αθλητικές διοργανώσεις, γνωρίζοντας ότι η ΚΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ αποτελεί διαφήμιση, όχι μόνο του ευ αγωνίζεσθε, αλλά και της πόλης.

Η Διοίκηση της ΚΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ εκφράζει την επιδοκιμασία της για τη συμφωνία της με τον Εμπορικό Σύλλογο της Πόλης, ευελπιστώντας στην ευόδωση μιας win–win συνεργασίας. Ταυτόχρονα επισημαίνει, για ακόμη μια φορά, τον καταλυτικό ρόλο που ενείχε όλη αυτή την περίοδο ο δήμαρχος Κηφισιάς κ. Θωμάκος στην οικονομική στήριξη της φετινής αγωνιστικής προσπάθειας της ομάδας.

Σταχυολογώντας τη διάθεση των οπαδών της για στήριξη της ομάδας, τούτη τη δύσκολη περίοδο που διάγει η Ελλάδα, η ΚΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ υπογραμμίζει ότι «αναμένει εμπράκτως να διαφανεί το ενδιαφέρον τους με την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας». Προσθέτει δε ότι η αλλαγή του ονόματος αποτελεί ανάγκη για το φίλαθλο της Κηφισιάς και λιγότερο, απλά μια εμπορική κίνηση. Παράλληλα δηλώνει ότι δεν σηματοδοτεί σε καμία περίπτωση, απάρνηση των αρχών και των ιδεών του ιδρυτικού Σωματείου της ΑΕΝΚ (που παραμένει μέτοχος στην ΚΑΕ) οι οποίες άλλωστε θα εμφορούνται σε κάθε δραστηριότητα της ΚΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ.

Τέλος, στο περιθώριο της εκδήλωσης παρουσιάστηκε ο μέχρι πρότινος παίκτης είδωλο για την ΑΕΝΚ κ. Δημήτρης Μενουδάκος, ο οποίος αποφάσισε να  κρεμάσει τη φανέλα του από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, αναλαμβάνοντας βοηθητικό προπονητικό ρόλο δίπλα στον κόουτς κ. Ηλία Παπαθεοδώρου».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook