Χάντερ: “Η προσπάθειά μας πλέον είναι να ανασυνταχτούμε”

Tόνισε πως πρέπει οι παίκτες του Ολυμπιακού να ξαναγίνουν ομάδα, μετά την ήττα – σοκ από τη Νέα Κηφισιά.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού, Οθέλο Χάντερ, σε δηλώσεις του, τόνισε πως πρέπει οι παίκτες να ξαναγίνουν ομάδα, μετά την ήττα – σοκ από τη Νέα Κηφισιά.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ήττα από την Κηφισιά στο Ζηρίνειο: «Ήταν λες και δεν μπήκαμε να παίξουμε. Λες και δεν ήρθαμε καθόλου στο γήπεδο. Δεν παίξαμε σκληρά. Αυτοί έβαλαν μεγάλα καλάθια κι έπαιξαν με μεγαλύτερη θέληση για τη νίκη. Κάπως έτσι χάσαμε. Η άμυνα δεν ήταν καλή. Χρησιμοποιήσαμε λάθος τα φάουλ μας και όταν έπρεπε δεν κοιτάξαμε να τους κόψουμε το ρυθμό. Τους αφήσαμε, λοιπόν, να σκοράρουν και στο τέλος μάλιστα αναγκαστήκαμε να τους κυνηγήσουμε στο σκορ. Οπότε αμυντικά δεν παίξαμε καθόλου καλά».

Για το εάν μέτρηση στην απόδοσή τους το ταξίδι στη Βαλένθια: «Όχι, αυτό δεν γίνεται να το δεχθώ ως δικαιολογία. Με τίποτα, όμως. Για εμένα εμείς δεν ήρθαμε να παίξουμε. Και για αυτό πήραν και τη νίκη. Κέρδισαν δίκαια, αφού δεν παίξαμε καλή άμυνα και η εικόνα μας ήταν κάκιστη».

Για το παιχνίδι με τη Λαμποράλ Κούτσα, στο ΣΕΦ: «Η προσπάθειά μας πλέον είναι να ανασυνταχτούμε. Να γίνουμε ξανά ομάδα, να συνεχίσουμε τις σκληρές προπονήσεις, ώστε να μπορούμε να αποτυπώνουμε στο παρκέ όσα συστήματα δουλεύουμε. Να ισχυροποιήσουμε εμείς την άμυνά μας και θα δούμε πώς θα κυλήσει η συνέχεια».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook