Τελικές εξετάσεις για την Εθνική

Η Εθνική ολοκληρώνει απόψε (21:00) τον κύκλο φιλικών της αντιμετωπίζοντας την Τουρκία στην «Ούλκερ Σπορτς Αρένα». Χωρίς Καϊμακόγλου η ελληνική ομάδα.

Την τελευταία ευκαιρία για συμπεράσματα πριν αρχίσει το Μουντομπάσκετ θα έχει ο Φώτης Κατσικάρης στην αποψινή αναμέτρηση με την Τουρκία στην «Ούλκερ Σπορτς Αρένα» (21:00, ΑΝΤ1).

Η ελληνική ομάδα ολοκληρώνει τον κύκλο των φιλικών της πριν από το μεγάλο ραντεβού του Παγκοσμίου Κυπέλλου (30/8-14/9).

Το φιλικό του ΟΑΚΑ αποτέλεσε την εξαίρεση στην πληρότητα της ελληνικής σύνθεσης, αφού αυτή τη φορά απών θα είναι ο Κώστας Καϊμακόγλου. Ένας τραυματισμός στο χέρι, που δεν εμπνέει ανησυχία για τη συμμετοχή του στο Μουντομπάσκετ αλλά χρειάζεται προσοχή και θεραπείες, κράτησε τον φόργουορντ της Ούνιξ στην Αθήνα.

Πλέον με μοναδική λύση στο «4» τον Γιώργο Πρίντεζη, αναμένεται να κληθούν να βοηθήσουν στη θέση αυτή Αντετοκούνμπο, Παπανικολάου και πιθανώς Γιάνκοβιτς. Ο 24χρονος φόργουορντ θα είναι στη δωδεκάδα, όπως και ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης, συνεχίζοντας μέχρι τέλους τη μάχη για την τελευταία θέση στο αεροπλάνο για την Ισπανία.

Η ανακοίνωση της δωδεκάδας αναμένεται μετά την επιστροφή της Εθνικής στη βάση της. Η Εθνική θα αναχωρήσει για τη Σεβίλλη την ερχόμενη Τετάρτη και θα ριχτεί το επόμενο Σάββατο στη μάχη του Μουντομπάσκετ με πρώτο αντίπαλο τη Σενεγάλη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook